EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 16.9.2021  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Lau Nau + Ty Roxy - Fonal Musik Mosaik

Lau Nau + Ty Roxy - Fonal Musik Mosaik Liput

Lau Nau ja Ty Roxy tähdittävät G Livelabin ja Fonal Recordsin yhteistä Fonal-iltaa!

Lau Nau on yksi Suomen musiikkikentän omaperäisistä kansainvälisistä nimistä, joka valloittavalla Poseidon-levyllään tuli myös Suomessa suuremman yleisön tietoisuuteen. Hänen uusin soundtracklevynsä Själö vie kuuntelijat auditiiviselle matkalle modulaarisyntetisaattorilla, pianolla ja kenttänauhoituksilla luotuun Seilin saaren kerrokselliseen universumiin. Lau Naun musiikki liikkuu elokuvallisen laajoista kuulokuvista minimalistisiin laulelmiin ja kokeelliseen improvisaatioon. Hänen sävellyksiään on kuultu viime vuosina myös mm. elokuvissa Tove, Aurora ja Själö - Island of Souls, äänitaideteoksissa sekä mykkäelokuvien livesäestyksissä. Lau Nau on ollut Jussi-, Teosto-, Emma- ja Femma-ehdokas sekä voittanut Femma-pääpalkinnon.

G Livelabiin Lau Nau tulee esiintymään Seitsemäs Taivas -bändinsä kanssa, johon Laura Naukkarisen (laulu, syntetisaattori) lisäksi kuuluu Topias Tiheäsalo (kitara) ja Hermanni Yli-Tepsa (viulu, kontrabasso).

Illan avaa uusi nouseva tähti Ty Roxy! Tamara Luonto, Plastic Tones, Ghost World ja Kissa -yhtyeissä vaikuttanut Tytti Roto on Ty Roxy, muovinen poptähti yksinäisessä universumissa, jonka esteettisenä ihanteena ovat maailmasta eristäytyneet kotiäänittäjäpioneerit ja makuuhuonepopparit. Ty Roxy kanavoi 1990-lukulaista nostalgiakokemusta nykyaikaisen digitaalisen askeesin kautta. Ty Roxy tutkii musiikissaan pintaa ilman syvyyttä ja sanoittaa saippuakuplia, jotka väreilevät ilmassa vain hetken kunnes poksahtavat. "Pop."

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

G Livelabin tapahtumat toteutetaan rajoitetulla yleisökapasiteetilla. Ennakkojärjestelyillä, turvaväleillä ja tehostetulla hygienialla takaamme asiakkaille, esiintyjille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallisen tilaisuuden.

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot