EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 8.7.2022  /  Konepaja Biergarten  /  Helsinki

Lasten Hautausmaa, Nykyaika

Lasten Hautausmaa, Nykyaika Liput

TMH Productions järjestää heinäkuussa Konepaja Biergartenin kesäterassilla neljän tapahtuman mittaisen kesäklubin, jonka aikana lavalle nousee monipuolinen kattaus kotimaisia huippuyhtyeitä sekä Helsingin yöstä tuttuja DJ:tä. Hyvän musiikin lisäksi tarjolla on erittäin laaja olutvalikoima, erilaisia ruokakojuja sekä tietenkin rento ja kesäinen tunnelma.

Perjantaina 8.7. järjestettävällä kolmannella klubilla luvassa on tummanpuhuvaa suomirockia sekä punkahtavaa indierockia, jota tarjoilevat Lasten Hautausmaa ja Nykyaika.

Lasten Hautausmaa

Kouvolalaislähtöinen Lasten Hautausmaa on laulaja Kristiina Vaaran ja kitaristi-laulaja Tuomo Mannosen luotsaama yhtye, joka soittaa melankolissävytteistä suomirockia. Bändin nimi on peräisin Aapeli Kissala & Antipatia -yhtyeen kappaleesta, josta kokoonpano on tehnyt alkutaipaleellaan oman versionkin.

Kymmenisen vuotta sitten perustetun yhtyeen uraan mahtuu viisi kokopitkää albumia, joista viimeisin, nimeltään Kevät, julkaistiin tämän vuoden alussa. Levy keräsi edeltäjiensä tapaan hyviä arvosteluja ja nousi julkaisuviikollaan Suomen virallisen albumilistan toiselle sijalle. Menestyksekkäiden levytysten lisäksi Lasten Hautausmaa on kunnostautunut myös keikkarintamalla, ja yhtyeestä on kasvanut vuosien saatossa erittäin suosittu ja toimiva livebändi.

Nykyaika

Vuonna 2015 keikkailun aloittanut Nykyaika on kovaääninen helsinkiläinen rockyhtye, jonka musiikissa kitaristi Tuomas Alatalon päällekäyvät fuzz-vallit yhdistyvät omintakeisella tavalla laulaja Otto Grudströmin 70-luvulle kumartaviin melodioihin. Jos yhtyeen puheasteella olikin tarkoitus ponnistaa lähinnä punkrockista ja post-punkista, lähti musiikillinen mopo käsistä heti kun instrumentteihin tartuttiin. Tyyliään yhtye itse ei sen kummemmin määrittelekään.

Ensimmäinen maistiainen Nykyajan levytetystä tuotannosta oli tammikuussa 2016 ilmestynyt, yhtyeen nimeä kantava seiskatuumainen, jota seurasi debyyttipitkäsoitto Lomakeskus Helvetti alkuvuodesta 2019. Nykyaika on viettänyt pitkään hiljaiseloa, ja nousee nyt ensimmäistä kertaa livenä lavalle parin vuoden tauon jälkeen.

***

Tervetuloa mukaan viettämään mukavaa kesäiltaa iloisten ihmisten, hyvien oluiden sekä ennen kaikkea loistavan musiikin parissa!

konepajabiergarten.com/home/


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Aikataulu:

18.00 ovet
19.30 Nykyaika
20.30 Lasten Hautausmaa

Liput ovelta 19 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 8.7.2022 18:00.