EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 1.6.2024  /  G Livelab  /  Helsinki

Lassy-Eskola: Nordic Stew

Lassy-Eskola: Nordic Stew Liput

Sukupolvensa merkittävimpiin muusikoihin lukeutuvat saksofonisti Timo Lassy ja
trumpetisti Jukka Eskola yhdistävät voimansa uudella "Nordic Stew" -albumilla ja live-projektilla.
Lassy ja Eskola ovat tehneet yhteistyötä 1990-luvulta asti. Merkittävin yhteinenkokoonpano oli "The Five Corners Quintet", joka oli kansainvälisesti menestynein kotimainen jazz-yhtye ja uuden suomalaisen 2000-luvun jazzsukupolven suunnannäyttäjä. Sittemmin kumpikin heistä on luonut omaa soolouraansa ja julkaissut useita omia albumeita.

Kaksikon ensimmäinen yhteisprojekti on kuitenkin antanut odottaa oikeaa hetkeä. Vuonna 2022 ystävykset pääsivät viimein toteuttamaan pitkäaikaisen haaveensa ja matkustivat New Orleansiin äänittämään yhteisalbumin paikallisten huippumuusikoiden kanssa. Syntyi "Nordic Stew", sekoitus Lassyn ja Eskolan musiikillisia kokemuksia yhdistettynä suureen rakkauteen jazzin syntysijoja kohtaan. Yhtenä inspiraationa albumin tekemiseen liittyy myös tarina Andania-laivasta, jonka mukanaan tuomien amerikansuomalaisten muusikoiden välittämänä jazzmusiikki rantautui Suomeen 1920-luvulla. Nyt 100 vuotta myöhemmin Lassy ja Eskola ovat vieneet sen takaisin syntysijoilleen ja päivittäneet siitä oman versionsa.

Kokoonpano
Timo Lassy, saksofoni
Jukka Eskola, trumpetti
Juho Valjakka, piano
Oskari Siirtola, basso
Severi Sorjonen, rummut
Kenneth Ojutkangas, tuuba

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00
Myynti loppuu 1.6.2024 19:00.