EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.

Ti 20. - Ke 21.4.2021  /  KokoTeatteri  /  Helsinki

Lassi Alhorinne: Kymmenen kohtausta kirkossa

Lassi Alhorinne: Kymmenen kohtausta kirkossa Liput

Tapahtumaan on tulossa muutoksia.

Lipunmyynti aukeaa jälleen, kun mahdolliset muutokset ovat varmistuneet. Tapahtuman siirtyessä tai peruuntuessa lippujen palauttaminen on mahdollista. Tiketti on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse, kun mahdollinen uusi päivä on löytynyt.

***

Kymmenen kohtausta kirkossa on näyttelijä Lassi Alhorinteen kiertävä monologiesitys, joka perustuu kirjailija ja pappi Kai Sadinmaan tuotantoon sekä elämään. Esityksen ensi-ilta KokoTeatterissa 20.4. ja toinen esitys 21.4.

Esityksen lähtökohtana oli Sadinmaan teos Kymmenen käskyä kirkolle, joka ilmestyi Into-kustannukselta vuonna 2014. Sadinmaan kesäiset haastattelut Malmin hautausmaalla pehmensivät materiaalia niin, että esitys tavoittelee nyt lähes lapsenomaisesti yhteyttä esiintyjän ja katsojien välille. Me olemme kaikki yhtä. Voimme löytää yhteyden kaikkien elävien olentojen, luontokappaleiden, puiden ja kivien välille.

Esityksessä käsitellään ikuisuutta, rakkautta ja läsnäolon merkitystä tässä ja nyt. Toisaalta äänensä saavat kuuluviin tämänkin ajan teemat, jotka puhuttavat sekä Suomen evankelisluterilaista kirkkoa että koko Suomen kansaa. Tervehdyksensä esitykseen tuovat itse Kaikkivaltias, Kreikkalainen vapaustaistelija Mikis Theodorakis sekä kansan syvät äänet. Esityksessä tapaamme myös teologisen neuvonantajan sekä monenlaisia viisaita puita juurineen.Tärkeintähän on kuitenkin ikuinen yhteys toisiimme.

Kymmenen kohtausta kirkossa
Esitys läsnäolon merkityksestä tässä ja nyt

Esiintyjä Lassi Alhorinne

Kesto 1 tunti 15 minuuttia

"Eikö me olla Jumalan kansa tämänpuoleisessa maailmassa, hänen läsnäolossaan, eikä tuonpuoleisessa poissaolossaan?"

www.kokoteatteri.fi/ohjelmisto/lassi-alhorinne-10-kohtausta-kirkossa/


Ikäraja: Ikärajaton

Paikat ovat numeroimattomia istumapaikkoja.

Ovet avataan tuntia ennen esitystä.

Alennuksiin oikeuttavat kortit tarkistetaan ovella.