EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ma 24.4.2023  /  Temppeliaukion kirkko  /  Helsinki

LARAAJI (USA) + SARAH DAVACHI (CAN)

LARAAJI (USA) + SARAH DAVACHI (CAN) Liput

Yhdysvaltalainen new age -musiikin legenda Laraaji sekä kanadalainen nykymusiikin tunnetuimpiin nimiin lukeutuva Sarah Davachi palaavat Suomeen keväällä. Genrensä mielenkiintoisimpiin esiintyjiin kuuluvat muusikot konsertoivat Helsingin Temppeliaukion kirkossa maanantaina 24. huhtikuuta.

Brian Enon löytämä Laraaji eli Edward Larry Gordon Jr. aloitti pitkän uransa katumuusikkona 1970-luvulla. Karismaattisen artistin ambientin ja new age -musiikin yhdistävä, vahvasti hengellinen tuotanto pohjautuu sähköisesti vahvistetun sitran mantramaisen soinnin, parantavilla taajuuksilla väreilevän gongin ja klassisen pianon yhdistämisestä syntetisaattoreiden elektronisiin soundeihin. Myös mystikkona ja naurujooga-ohjaajana tunnetun Laraajin pitkät, maalailevan meditatiiviset äänimaisemat ovat innostaneet monet muusikot yhteistyöhön hänen kanssaan ja yhteistyölevytyksiä onkin kertynyt mm. Bill Laswellin, Jonathan Goldmanin, Medicine Singersin ja Shahzad Ismailyn kanssa. Viimeksi Laraaji esiintyi Suomessa loppuunmyydyssä G Livelabissa keväällä 2019.

Elektroakustisen ja minimalistisen musiikin säveltäjä Sarah Davachi käyttää moniulotteisten sävellyksiensä syntyyn laajaa instrumenttien kirjoa analogisyntetisaattoreista ja samplereista ihmisääneen sekä monipuolista akustisten instrumenttien palettia jousisoittimista puupuhaltimiin ja pianoihin. Davachi työskentelee myös musiikin tutkijana, erikoisalanaan organologia sekä sointiväri. Artistin viimeisin studioalbumi on viime vuonna ilmestynyt tummasävyinen ”Two Sisters” jolla äänessä ovat mm. pilliurku vuodelta 1742, tornikellopeli, kuoro sekä jousi- ja pasuunakvartetit.


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00

Ostorajoitus: 8 lippua / asiakas

Myynti loppuu 24.4.2023 19:00.