EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 26.4.2023  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Lapinlahti-säätiön Tukikonsertti

Lapinlahti-säätiön Tukikonsertti Liput

LAPINLAHTI-SÄÄTIÖ – TUKIKONSERTTI KAIKKIEN LAPINLAHDEN PUOLESTA 26.4.2023 TAVASTIALLA

Tapahtuman suojelijana toimii ulkoministeri Pekka Haavisto. Konsertin juontaa Katja Ståhl.

Esiintymässä muun muassa Anssi Kela, Janna, MC Koo, Mira Luoti, Sami Saari, Tuomo & Markus -duo, Tuure Kilpeläinen. House bandina toimii rumpali Janne Haaviston luotsaama The Shubie Brothers. Esiintymässä nähdään myös Lapinlahden ikioma house band Rytmiraketti.

Helsingin Lapinlahden kulttuurihistoriallisesti arvokkaan ja kaupunkilaisille rakkaan vanhan mielisairaala-alueen tulevaisuudesta päätetään pian!

Helsingin Lapinlahdessa, Suomen vanhimmassa mielisairaalassa, on sairaala-aikojen jälkeen pyöritetty, kehitetty ja vaalittu jo lähes kymmenen vuoden ajan kansalaislähtöistä taiteiden, kulttuurin, mielen hyvinvoinnin ja pienyrittäjyyden keskusta, jonka ohjaavina arvoina ja periaatteina ovat yhteisöllisyys, moninaisuus & merkityksellisyys, kestävyys, vastuullisuus & turvallisuus sekä rohkeus, joustavuus & avoimuus. Nyt tämän alueelle syntyneen, osallistavan, saavutettavan ja kaikille avoimen kaupunkikulttuurin tulevaisuus on kuitenkin jälleen vaakalaudalla, kun Lapinlahden alueen tulevasta omistuksesta, peruskorjauksista ja toimintamalleista päätetään vuoden 2023 aikana.

On riski, että tulevina vuosina Lapinlahden toiminta ja luonne muuttuvat vaivihkaa yhä kaupallisemmiksi niin, että alue ei ole enää kutsuva ja psykologisesti turvallinen etenkään heikommassa asemassa oleville. Me Lapinlahti-yhteisössä haluamme kuitenkin puolustaa ja vaalia Lapinlahden ainutlaatuista identiteettiä paikkana, jossa kuka tahansa voi tuntea yhteenkuuluvuutta, voimaantua ja voida hyvin!

Perustammekin nyt voittoa tavoittelemattoman Lapinlahti-säätiön tarjoamaan Lapinlahdelle ja sen toiminnoille pitkäjänteisen, kotimaisen ja vastuullisen omistajan, tukijan ja rahoittajan. Säätiön ensisijaisena tarkoituksena on tukea mielenterveyttä edistävää toimintaa Lapinlahden alueella Helsingissä sekä vaalia ja suojella alueen rakennus- ja kulttuurihistoriaa sekä puiston luontoarvoja. Säätiö vaalii Lapinlahden alueen mielenterveystyön perinnettä tutkimuksen, tieteen, taiteen, kulttuurin ja opetuksen alueilla sekä tukee alueen taide-, kulttuuri-, ja mielenterveystyötä sekä palveluja.

Lanseerataksemme Lapinlahti-säätiön ja käynnistääksemme sen varainkeruun, järjestämme Tavastialla tukikonsertin keskiviikkona 26.4.2023. Konsertin tuotot menevät Lapinlahti-säätiölle. Tule mukaan osoittamaan tukesi Lapinlahden säilyttämiseksi kaikille avoimena taiteiden, kulttuurin, mielen hyvinvoinnin ja pienyrittäjyyden keskuksena!

Kaikkien Lapinlahti -terveisin,
Lapinlahti-yhteisö ja Lapinlahti-säätiö

JUONTAJANA KATJA STÅHL, SUOJELIJANA PEKKA HAAVISTO

AIKATAULU & OHJELMA
19.00 OVET, DJ MC TOKEMON (=TOKELA) ALOITTAA
19.30 KATJA STÅHL AVAA ILLAN, LAPINLAHDEN LÄHTEEN VILLE PELLISEN TERVEHDYSSANAT, PEKKA HAAVISTON TERVEHDYSSANAT
20.00-20.15 ANSSI KELA
20.15-20.30 MIRA LUOTI
20.30-20.45 SAMI SAARI
20.45-21.00 MC KOO
21.00-21.20 RYTMIRAKETTI
21.20-21.35 TAUKO, DJ MC TOKEMON, LAPINLAHDEN LINTUJEN JA TUURE KILPELÄISEN VIDEOTERVEHDYKSET
21.35-21.50 TUOMO & MARKUS
21.50-22.10 JANNA
22.10-22.20 TUURE KILPELÄINEN JA TEHO MAJAMÄKI

MC TOKEMON SOITTAA KLO 23.00 SAAKKA, JOLLOIN PILKKU

Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa

Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön.

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 35 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .