EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 20. - Su 22.9.2019  /  Useita paikkoja  /  Useita kaupunkeja

Lapin Kamarimusiikkijuhlat

Lapin Kamarimusiikkijuhlat Liput

Uneton yö 20.9. klo 18:00

Harmonikkataiteilija Janne Rättyä esittää kamarimusiikkijuhlien ensimmäisessä konsertissa J.S. Bachin Goldberg-variaatiot harmonikalle sovitettuna.

Kuvataiteilija Bridget Allaire on maalannut Goldberg-variaatioiden pohjalta 32 maalausta - yhden jokaiseen variaatioon. Konsertin aikana onkin nähtävissä taideteoksista koostuva video, joka esittelee Allairen näkemyksen tästä tunnetusta barokkisävellyksestä.

Hengähdys, Riikinkukko ja tansseja 21.9. klo 20:00

Harmonikkataiteilija Janne Rättyä on koonnut festivaalin toiseen konserttiin ohjelman, jossa yhdistyvät seesteinen tunnelma ja rytminen tanssillisuus. Klarinetille, sellolle ja harmonikalle sävelletyt teokset ovat harvinaista herkkua. Mukana ohjelmassa on tutumpaa klassista musiikkia sekä uudempia teoksia, kuten Fagerlundin vuonna 2005 säveltämä teos "Breathe" ja Virtaperkon sovitus teoksesta Black Page, joka on alun perin tehty lyömäsoittimille. Kakslauttasen Juhlatalon ohjelma huipentuu Marko Tajcevicin Balkanilaisiin tansseihin.

Sálbmagirji - Virsikirja ja Johann Sebastian Bach 22.9. klo 17:00

Saamelaisvirret, Johann Sebastian Bach ja Inarin saamelaiskirkko ovat keskiössä kamarimusiikkijuhlien viimeisessä konsertissa. Ohjelmassa on kuultavissa Bachin sonaatteja, jotka esitetään nyt sellolla ja harmonikalla, sekä Sergei Rahmaninovin ja György Kurtagin tekemät sovitukset Bachin sävellysten pohjalta. Teokset yhdistetään toisiinsa Timo Alakotilan sovittamilla virsillä, joita tulkitsee utsjokelainen saamelaismuusikko Ánnámáret.


Facebook

Instagram

Kakslauttanen Arctic Resort
Kiilopääntie 9, 99830, Saariselkä
Saariselän Kappeli
Saariseläntie 13, 99830, Inari
Inarin kirkko
Lehtolantie 1, 99870, Inari