EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 31.1.2020  /  Langin Kauppahuone  /  Raahe

Lanai Winter Tour 2020

Lanai Winter Tour 2020 Liput

Lanai on oululaisen laulaja-lauluntekijä Tanja Torvikosken ja kitaristi-tuottaja Petri Kuuselan folkvisio, jonka musiikki peilaa amerikkalaista lauluntekijäperinnettä pohjoisiin äänimaisemiin. 

Maaliskuussa 2019 julkaistu esikoisalbumi "Ship's Bell" on kaksikon indie-ponnistus, joka on herättänyt huomioita kriitikoiden keskuudessa myös kansainvälisesti. Debyytti esittelee yhtyeen, joka maalaa isolla mutta herkällä kädellä amerikkalaiseen singer-songwriter -perinteeseen nojaavaa vaihtoehtofolkia. 

Torvikoski ja Kuusela työstivät albumiaan Posion takamailla sijaitsevalla mökillä, jonka rauha ja autius voivat olla osasyynä siihen, miksi tietty eteerisyys tuntuu olevan koodattuna kappaleisiin. Kaksikon lisäksi levyllä kuullaan myös mm. Grammy-palkitun Rob Moosen jousisovituksia ja sen on masteroinut Kim Rosen. 

Lanai esiintyy talvikiertueellaan Langin Kauppahuoneella 31.1.2020 klo 19.30. Konsertti on Kapteeni Himangan talon salissa, jonne Lanai loihtii lumoavan tunnelman alttoviulisti Weronika Skowrońskan sekä sellisti Oskari Elomaan kanssa.

www.lanaimusic.com


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00

Showtime klo 19:30

Liput ovelta 12 €, mikäli jäljellä.

Numeroimattomat istumapaikat

Langin Kauppahuone
Kirkkokatu 19, 92100, Raahe