EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 29.3.2019  /  Tuba Food & Lounge  /  Oulu

LANAI: Ship's Bell -levynjulkaisu

LANAI: Ship's Bell -levynjulkaisu Liput

Ladataan…

Laulaja-lauluntekijät Tanja Torvikoski ja Petri Kuusela ehtivät luoda uraa yhteisessä kotikaupungissaan Oulussa vuosia, ennen kuin sattuivat ensimmäisen kerran samaan projektiin. Muusikot ihastuivat toistensa musiikilliseen kieleen ensikuulemalla ja ajautuivat pian yhteiseen kirjoitustyöhön. Työhuoneeksi valikoitui ympärivuotinen mökki Posiolla. Parin vuoden jälkeen näytti siltä, että syntymässä on kokonainen albumikokonaisuus.
                    
Muodostui duo nimeltä Lanai, joka löysi amerikkalaisesta lauluntekijäperinteestä vipuvarren vaikeidenkin asioiden esille nostamiseen. Henkilökohtaisuus, omien rajojen kyseenalaistaminen sekä tarve avautua kuljettivat levynkirjoitusprosessia eteenpäin. Lanain musiikki venyttää myös perinteisen folk-musiikin rajoja luomalla kitara-laulu-ytimen ympärille minimalistisesta aina elokuvallisiin mittoihin kasvavia sovituksia, joissa yhdistyvät suuret lauluharmoniat, rouheat kitaratekstuurit ja kaiken lävistävä herkkyys.

Ship's Bell on tehty pitkälti omassa rauhassa, ilman aikarajaa tai yhtiötä. Kaksikko on tehnyt merkittävän osan äänityksistä kahdestaan, mutta levyllä soittavat myös mm. Juuso Ahlroos (rummut) ja Jaakko Konttila (basso). Lisäksi levyllä kuullaan kahdesti Grammy®-palkittua Rob Moosea, jonka leimallisia viulusovituksia löytyy muun muassa Paul Simonin, John Legendin, Alabama Shakesin ja Bon Iverin levyiltä. Rob Moose äänitti omat osuutensa Los Angelesissa. Levyn masteroi Kim Rosen Knack Mastering Studiosilla New Jerseyssä. Kim on ollut mukana muun muassa kolmella Grammy®-ehdokkuudella palkitulla albumilla, joista viimeisin (Aimee Mann, Mental Illness, 2017) voitti Grammyn "Best Folk Album" -kategoriassa.

Tavoitteena on ollut luoda musiikkia kappaleiden ehdoilla, kliseisiin kajoamatta - omia motiiveja ja tottumuksia haastaen. Tuloksena on konstailematon ja rehellinen kokonaisuus, jonka vahvuus on aitoudessa ja presenssissä. Ship's Bell -levyllä voi kuulla tekijöiden reaaliaikaista, intuitiivista ajatteluprosessia. Vaikka suomalainen melankolia on läsnä, tunnetaan Folk-Americana -vaikutteinen yhtye lohdullisesta ja myötätuntoisesta sävystään, joka jättää jälkeensä toiveikkaan olon.

Lanain esikoisalbumi Ship's Bell julkaistaan 1.3.2019 ja sitä juhlitaan kotikaupungissa, Oulussa, 29.3.                   

Lanai - Facebook | Instagram

www.tuba.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 21:00

Liput ovelta 12 €, mikäli jäljellä.

Lippujen varausaika 2 päivää.