EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 22.2.2024  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

LAMA, WIDOWS

LAMA, WIDOWS Liput

LAMA Tavastia-klubille helmikuussa! 

Viime kesänä kymmenen vuoden hiljaiselon jälkeen yllätyksenä yhden festivaalikeikan tehnyt suomipunkin legenda Lama lasauttaa suoraviivaisen rockmusiikin ystäville joululahjan ennakkoon. Bändi nähdään ensi helmikuussa kolmella klubikeikalla, joista ensimmäinen kuullaan Turun Logomon Teatrossa 16. helmikuuta, ja matka jatkuu Tampereen Tullikamarin Klubille seuraavana päivänä. Helsingin Tavastia-klubin pölyt tomutetaan katosta siitä seuraavalla viikolla, 23. helmikuuta.

Aktiivisesti vuosivälillä 1977–1983 toiminut Lama jäi määräämättömälle keikkatauolle 2010-luvun alkupuolella. Bändi julkaisi neljä biisiä sisältäneen Apuri-EP:n ja soitti muutamia keikkoja Brasiliassa keväällä 2013, mutta tämän jälkeen Lamaa ei ole nähty keikoilla ennen yhtyeen aktivoitumista viime kesänä. Mitään suunnitelmia tulevaisuuden suhteen ei myöskään ole tehty, ja Lama vetäytyy luolaansa jälleen helmikuun 2024 jälkeen.

Muutaman kerran vuosien mittaan yllätysvierailuita lavoille tehnyt Lama esiintyy helmikuun keikoilla yhtyeen viimeisimmässä kokoonpanossa, jossa ovat mukana Epe Kronholm, Jusa Ranta, Charlie Peräniitty ja Rane Raitsikka.

Illan avaa WIDOWS

Suomipunkin todellinen klassikko lämppää lauteet Lamalle! Vuonna 1975 veljekset Tappari ja Jone päättivät perustaa autotallissa bändin nimeltä Widows. Tappari ja Jone pitivät bändin koossa vaikka kokoonpano vaihteli useaan kertaan. Kolmen singlen ja yhden LP:n jälkeen bändi kuitenkin hajosi 1981. Tuossa samaisessa autotallissa myös Lama sai treenata alkutaipaleella, joten omalla tavallaan ympyrä sulkeutuu! Bändi päätettiin herättää henkiin 2000-luvun alkupuolella, ja vihdoin, neljänkymmenen vuoden jälkeen, 2021 ilmestyi pitkäsoitto ’No Way’ ja kokoonpanoksi on vakiutui Tappari (basso), Jone (kitara), Petteri (rummut) ja Pasi (laulu). Todellinen kotimainen punk-pioneeri on siis edelleen voimissaan ja huippuiskussa, ja keikoilla kuullaan bändin kaikki hitit The Famous Five:sta lähtien!


Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa


Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön. Saattaja veloituksetta.


Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 35 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .