EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Su 2.10. - Su 20.11.2022  /  Taiteilijakoti Lallukan juhlasali  /  Helsinki

Lallukan sunnuntait

Lallukan sunnuntait Liput

Esitykset siirtyvät syksyyn 2022 ja uusia päivämääriä etsitään. Lipunmyyntiä jatketaan, kun uudet päivämäärät julkaistaan.

Alkuperäisille päivämäärille ostetut liput käyvät esityksiin sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 1.3.2022 mennessä.

***

Taiteilijakoti Lallukan ovet aukeavat intensiivisiin kohtaamisiin talon taiteilijoiden, musiikin, teatterin ja kuvataiteen kanssa.

Sunnuntain iltapäivät tunnelmoivat menneessä, nykypäivässä ja jopa tulevassa. Jokaisessa tapahtumassa on esiintyjien lisäksi mukana myös yksi Lallukan kuvataiteilija omalla työllään ja omia ajatuksiaan avaten. Jokaiseen tapahtumaan on tarjolla myöskin ateljee-vierailulippu kuvataiteilijan kotiateljeehen. Viisi sunnuntaita, viisi esityskokonaisuutta, viisi kuvataiteilijaa klo 15. Viisi tilaisuutta ainutkertaiseen kokemukseen.


Ikäraja: Ikärajaton

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Ateljee-vierailulippu oikeuttaa vierailuun kuvataiteilijan kotiateljeehen tapahtuman yhteydessä.

Lippuja ei voi maksaa kulttuurieduilla.

Taiteilijakoti Lallukan juhlasali
Apollonkatu 13, 00100, Helsinki