EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 22.9.2023  /  Semifinal  /  Helsinki

Lala Salama, Helsinki Panic, Kärmes

Lala Salama, Helsinki Panic, Kärmes Liput


LALA SALAMA

Lala Salama on säröä ja salamoita. Energiaa suoraan kehoon volyymia säästelemättä. Vahvoja vokaaleja anteeksipyytelemättä. Oletko kuullut rockin tulevaisuuden? Mahdollisesti kyllä, mikäli universumi rajoittuu Pasilan ja Tikkurilan väliin."(Lala Salaman kokoonpanoon kuuluu Bad Saunasta tutut Santeri ja Allu sekä Rosa, eli sooloartisti ROSA JULES.)

HELSINKI PANIC

Helsinki Panic on suoraviivaista garagerockia ja koskettavaa indietä. Bändillä on itsevarma asenne, joka sytyttää jokaisen lavan tuleen! Yhtye on tähän mennessä julkaissut kolme singleä ja viime kesänä EP:n "Paniikissa Helsingissä.

KÄRMES

Kärmes-yhtyeen vaikutteet edustavat kitaravetoisen rock-musiikin suurten vuosikymmenien mehuisaa ydintä. Kärmes on kuin cocktail, jonka ainekset ovat 70-luvun rock ja iskelmä sekä sitä seuranneen vuosikymmenen punk. Mukaan on lisätty ripaus AOR:n tarttuvuutta ja kokonaisuus on kruunattu aimo annoksella vuosituhannen vaihteen actionrockia.

SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Saavutettavuus: Tapahtumapaikka on esteellinen. Sisäänkäynti portaikon kautta.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 14 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .