EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 26. - Su 27.10.2019  /  Wanha Satama  /  Helsinki

Lakritsi- & Salmiakkifestivaalit 2019

Lakritsi- & Salmiakkifestivaalit 2019 Liput

Tervetuloa Lakritsi- & Salmiakkifestivaaleille 2019!

Paratiisi lakritsin ja salmiakin ystäville!

Ennakkomyynti on päättynyt
Liput ovelta 14 €. Liput vaihdetaan rannekkeisiin.

Lakritsi- & Salmiakkifestivaalit ovat vuotuiset festivaalit, jonka aikana ylistämme yhdessä maukasta mustaa kultaa. Festivaaleilla kävijät saavat kokea lakritsia monella eri tavalla. Makeana, suolaisena, suklaan kera ja mausteena ruoanlaitossa ja leipomisessa. Maistellen, oppien lisää lakritsista ja löytäen uusia suosikkeja.

Täällä saat muun muuassa kokea uusia makuelämyksiä lakritsimaistiaisissa ja workshoppien muodossa, osallistua kilpailuihin ja nauttia lakritsi-inspiroidusta viihteestä sekä ruuasta että juomasta. Tule maistamaan uutta lakritsisuosikkiasi näytteilleasettajien luona, ja tietenkin voit myös ostaa mukaasi tuotteita. Kahvilasta löydät lakritsileivoksia ja lakritsiolutta ja Ravintola Soima tarjoaa lounasta hipauksella lakritsia.

Luvassa on useita tapahtumia ja kilpailuja festivaalien ajan, muun muuassa kävijärannekkeesi on arpa tasatunnein järjestettäviin arpajaisiin jossa muki täynnä lakritsia arvotaan voittajille. Halvan lakutaidetehtaassa voit kokeilla luovuuttasi, lakritsikurssilla tehdä omaa lakritsiasi, kuppikakun koristelukurssilla oppia koristelemaan lakritsilla, ihastella tai osallistua lakukakkukisaan, tehdä tikkareita Namituvan lakritsitehtaassa, jne. Itse lakritsin lisäksi festivaaleilla on paljon muuta lakritsiin liittyvää kuten muun muuassa koruja, jäätelöä, olutta, leivoksia ja hunajaa. Festivaaleilla on näytteilleasettajia Suomesta, Ruotsista, Tanskasta ja Saksasta ja lakritsia Islannista saakka.

Festivaalien pääsponsori on Fazer.

Lakritsi- & Salmiakkifestivaali: Facebook | Instagram

www.lakritsifestivaalit.com


Ikäraja: Ikärajaton

Ennakkomyynti on päättynyt
Liput ovelta 14 €. Liput vaihdetaan rannekkeisiin.

Alle 10-vuotiaat ilmaiseksi.