EN  FI
Följ:
0600-1-1616 Telefontjänst mån–sön 9–21 (1,78 € / min. + lsa)

MinTiketti

Gör uppköp snabbare, få information om evenemang du gillar och se din orderhistorik

Logga in eller Registrera eller Glömt lösenordet?

OBS:
Du använder tydligen Safari och privat browser Tyvärr fungerar inte vår sida korrekt med privat browser. Vänligen avlägsna bruket av privat webbläsning eller använd en annan browser.

Lö 26. - Sö 27.10.2019  /  Wanha Satama  /  Helsingfors

Lakritsi- & Salmiakkifestivaalit 2019

Lakritsi- & Salmiakkifestivaalit 2019 Biljetter

Välkommen till Lakritsi- & Salmiakkifestivaalit 2019!

Ett paradis för lakrits- och salmiakvänner!

Lakritsi- & Salmiakkifestivaalit är en årligen återkommande festival under vilken vi tillsammans hyllar det svarta guldets utsökta smak. Festivalbesökarna får uppleva lakrits i många olika skepnader: Som söt, salt, med choklad och som krydda i matlagning och bakning. Genom att smaka, lära sig mer om lakrits och genom att finna nya favoriter.

Här får du bland annat nya smakupplevelser genom lakritssmakprover och i workshops, delta i tävlingar och njuta av lakritsinspirerad underhållning samt mat och dryck. Kom och smaka din nya lakritsfavorit hos utställarna. Självfallet får du även köpa med dig produkter. I caféet hittar du lakritsbakningar samt lakritsöl och Ravintola Soima erbjuder lunch med en touch av lakrits.

Det utlovas flertalet aktiviteter och tävlingar under festivalen. Bland annat är ditt besökararmband en lott i en utlottning som sker varje heltimme där en mugg fylld av lakrits lottas ut. I Halvas lakritsfabrit kan du pröva dina kreativa vingar, på lakritskursen kan du tillverka din egen lakrits, på dekoreringskursen lära dig dekorera kex med lakrits, beundra eller delta i lakritstårttävlingen, göra lakritsklubbor i Namitupas lakritsfabrik, osv. Förutom lakrits finns det på festivalen mycket annat som har en koppling till lakrits, bland annat smycken, glass, öl, bakelser och honung. Festivalen har utsällare från Finland, Sverige, Danmark, Tyskland och hela vägen från Island.

Festivalens huvudsponsor är Fazer.

Lakritsi- & Salmiakkifestival: Facebook | Instagram

www.lakritsifestivaalit.com


Åldersgräns: Ingen åldersgräns

Biljetterna utbyts till armband.

Barn under 10 år gratis