EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 20.9.2019  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Lake Jons + Elia

Lake Jons + Elia Liput

Tyylitajuisella modernilla indie-folkillaan valloittava Lake Jons on yksi kansainvälisestikin kiinnostavimmista suomalaisyhtyeistä. Herkkiä lauluharmonioita ja kauniita kitaroita vetäviin rytmeihin ja rujoihin sämpleihin yhdistelevä duo vie kuulijansa matkalle metsiin, tummien vesien äärelle.

Upeaäänisen laulaja Jooel Jonsin perustama Lake Jons nousi yleisön tietoisuuteen vuonna 2016 julkaistulla Explode tupla-EP:llään ja kiehtovilla musiikkivideoillaan. Yhtyeen hehkutettu debyyttialbumi ilmestyi tammikuussa 2018 yhdysvaltalaisen Antifragile -levy-yhtiön kautta.

Toukokuussa 2019 ilmestyneellä toisella pitkäsoitollaan "The Coast" Lake Jons on jättänyt kaupungin taakseen ja palaa synnyinsijoilleen metsien syvyyksiin.

Illan avaa viulisti Elia aka. Elias Riipinen, joka laajentaa soittimensa musiikillista kieltä efektilaitteilla ja sekvensereillä. Luodut maailmat koskettavat rakkaudentäyteisiä orkestraalisia ulottuvuuksia ja toisaalta klaustrofobisia, matalia ja säröisiä kuoleman jameja. Elia pyrkii olemaan Kaaoksessa ja järjestyksessä ja kaikella sen välillä. Elia on tuttu The Holyn ja Lac Belotin live-kokoonpanoista ja opiskelee tällä hetkellä Global Music -osastolla Sibeliusakatemiassa. Parhaillaan Elia työstää esikoisalbumiaan.

All Day

kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 13 €, mikäli jäljellä.