EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 10.10.2020  /  Ääniwalli  /  Helsinki

Laineen Kasperi: Psyko Cowboy -levyjulkkarit + MC KOO

Laineen Kasperi: Psyko Cowboy -levyjulkkarit + MC KOO Liput

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 10.9.2020 mennessä.

______

29.5 julkaistiin Laineen Kasperin uusi levy Psyko Cowboy! Koronan takia julkkarit ovat siirtyneet kolmen kuukauden päähän elokuulle, paikkana Ääniwalli.

Psyko Cowboy on LP, josta piti tulla EP. Se on albumi, jonka tuotannosta ei vastaa Laine, vaan Bustaavat Budit. Se on omistettu 90-luvulle, tuolle kultaiselle aikakaudelle, jolloin teini-ikäisen Kasperin housut roikkuivat puoliperseessä, jenkkiräppi kuulosti jumalaisen aidolta ja suomiräppi oli vasta saapumassa tämän metsäläiskansan tietoisuuteen. Omien sanojensa mukaan Laine on aina unelmoinut ysäri-henkisestä levystä, mutta vasta kuultuaan Bustaavat Budit-tuotantoa, hän ymmärsi sen olevan vihdoin mahdollista toteuttaa.

Laineen Kasperi tunnetaan omintakeisena räppärinä, tuottajana ja äänimaailmojen alkemistina, joka on vaikuttanut ”alalla” lähes pari vuosikymmentä. Laine tunnetaan mm. Kaucas-ryhmän, Ähky-recordsin ja Palava Kaupunki-yhtyeen perustajana. Hän on tehnyt yhteistyötä lukuisien artistien kanssa, Asasta Ismo Alankoon. Laineen viimeisin albumi ”Vihapuheita ja rakkauslauluja” oli ehdolla Teosto-palkinnon saajaksi. 3rd Rail julkaisee Laineen Kasperin uusimman albumin ”Psyko Cowboy”, jonka tuotannosta vastaa Bustaavat Budit.


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:00

Liput ovelta 17 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 10.10.2020 21:00.