EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 11. - Su 13.8.2023

Flow Festival 2023: Lahjoitus John Nurmisen Säätiön Itämeri-työlle

Flow Festival 2023: Lahjoitus John Nurmisen Säätiön Itämeri-työlle Liput

Auta pelastamaan Itämeri!

Yksi maailman saastuneimmista meristä, Itämeri, voidaan vielä pelastaa, kun toimimme yhdessä nyt heti. Flow Festivaalin yhteistyökumppani John Nurmisen Säätiö on toiminut Itämeren pelastamiseksi jo yli 30 vuotta. Tue sinäkin säätiön toimintaa Itämeren ja sen perinnön pelastamiseksi tuleville sukupolville!

Lipun hintaan lisätään haluamasi summa, jonka tilitämme lyhentymättömänä John Nurmisen Säätiölle Itämeren ja sen perinnön pelastamiseksi. Kiitos lahjoituksestasi.

Vuonna 1992 perustetun John Nurmisen Säätiön tavoite on pelastaa Itämeri ja sen perintö tuleville sukupolville. Säätiön hankkeissa parannetaan Itämeren tilaa vähentämällä mereen kohdistuvaa kuormitusta ja ympäristöongelmia, kuten rehevöitymistä ja luontokatoa. Säätiön tehtävänä on myös vaalia, elävöittää ja välittää mereen liittyviä tarinoita sekä kulttuuriperintöä. Työtä ohjaavat tulokset ja vaikuttavuus. Lue lisää Säätiön toiminnasta: www.johnnurmisensaatio.fi

John Nurmisen Säätiön rahankeräyslupa: RA/2021/1341 ja 15.10.2021. 1.1.2022 alkaen, koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Käyttötarkoitus Itämeren ja sen perinnön pelastaminen. Lisätietoa www.johnnurmisensaatio.fi/tue-toimintaa/kerayslupa


Flow Festival 2023 tapahtumaliput ostettava erikseen. Liput festivaalille >