EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19, su 13-19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 6.11.2020  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Lähiöbotox

Lähiöbotox Liput

Tavastian turvallisuusohje:

Tavastialla minimoimme tartuntariskiä vähentämällä asiakaspaikkoja sekä noudattamalla annettuja hygieniamääräyksiä taaten näin asiakkaillemme turvallisen keikkakokemuksen.

Tavastialla on istumapaikkoja aulassa, salissa ja parvella. Keikkaa voi myös seurata seisaaltaan. On erityisen tärkeää säilyttää turvavälit koko keikan ajan muihin asiakkaisiin sekä henkilökuntaan ja artistiin.

  • Varauduthan näyttämään viivakoodillisen henkilötodistuksen ovella lipuntarkastuksen yhteydessä tai luo valmiiksi oma viivakoodi täällä: https://info.tiketti.fi/fi
    Muista turvavälit ja vältä lähikontaktia muiden asiakkaiden sekä henkilökunnan kanssa.
  • Pese kätesi heti saavuttuasi, WC-käynnin yhteydessä sekä lähtiessäsi. Käsidesiä on tarjolla sisääntulon yhteydessä sekä muissa asiakastiloissa.
  • Älä saavu keikalle, mikäli tunnet itsesi sairaaksi tai olet palannut ulkomailta 14 vuorokauden aikana.
  • WC-tilat on rajoitettu tietyn henkilömäärän käyttöön kerrallaan. Ota muut asiakkaat sekä turvavälit huomioon asioidessasi WC-tilassa.
  • Pyri välttämään käteisen käyttöä maksuvälineenä.
  • Käytäthän kasvomaskia. Kasvomaskeja myydään myös baarissa.

**

Helsinkiläinen LÄHIÖBOTOX juhlistaa debyyttialbumiaan "Rikkinäinen Suomi" Helsingin Tavastialla perjantaina 6. marraskuuta. Levynjulkaisukeikalle myydään rajattu määrä lippuja ja ne tulevat myyntiin maanantaina 31.8. klo 9.00.

Tiukkoja heviriffejä rappiin yhdistelevä Lähiöbotox on noussut nopeasti yhdeksi maamme seuratuimmista yhtyeistä. Yhtyeen raskaampaa päätyä edustavat muun muassa Heaven 'N' Hellissä vaikuttaneet veljekset Harto Haukkaluoma ja Jaakko (Lieminen) Luomanen sekä Lighthouse Projectista tutut Lauri Ojala ja Samuli Peurala. Lähiöbotoxin voimakkaista ja iskevistä riimeistä vastaavat Luyeye Konssi (Seksikäs-Suklaa) sekä Hanad Hassan (Dosdela).  Vasta pari vuotta kasassa ollut itähelsinkiläinen kollektiivi on ehtinyt herätellä yleisön kiinnostusta viime vuonna julkaistun, muun muassa "Kato mua silmiin (kusipää)" sisältäneen EP:n "Lähiöbotox" sekä lukuisten keikkojen myötä. Nyt on aika heittää isompi vaihde silmään, kun yhtyeen ensimmäinen pitkäsoitto vihdoin julkaistaan. 


Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi


Ikäraja: K-18
Aika: ovet klo 19:00

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta.