EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 24.5.2019  /  Bar Loose  /  Helsinki

Kaaosklubi: Lähiöbotox, Out For Justice, Six Inch

Kaaosklubi: Lähiöbotox, Out For Justice, Six Inch Liput

Ladataan…

Kaaosklubi päättää kevään rap-metalli- ja hardcore-fiilisten parissa. Illan bändit tulevat tarjoamaan häikäilemättömän shown vahvaa metallia todella kovalla asenteella ja luovat varsinkin rap-metal ja nu-metal faneille täydellisen line-upin!

Klubin headliner on juuri tuoreen EP:nsä julkaissut Lähiöbotox, jonka kappaleissa on täydellinen yhdistelmä metalliriffittelyä ja hardcorea, sekä sopivan röyhkeä rap-etulinja ottamassa yleisön haltuun. Illan lämmöistä pitävät huolen LPRHC Festeilläkin kesällä soittava rapcore-yhtye Out For Justice, sekä 2018 Tuskassakin nähty "pomppumetal"-yhtye Six Inch.

Illan aikataulu:
21:00 ovet
21:30 Six Inch
22:15 Out For Justice
23:00 Lähiöbotox

Lähiöbotox
Helsinkiläinen Lähiöbotox perustettiin 2018 tammikuussa Roihupellon teollisuusalueella. Yhtyeessä soittavat Luyeye Konssi (Seksikäs-Suklaa), veljekset Harto ja Jaakko (Lieminen) Luomanen, Lighthouse Projectista tutut Lauri Ehrlund ja Samuli Peurala sekä Hanad Hassan (Dosdela).

Lähiöbotoxin musiikisssa rap-vokaalit yhdistyvät heviriffeihin suomen kielellä laulettuna, ja heidän ensimmäisen singlensä Kato mua silmiin (kusipää) (Monsp) julkaistiin musavideon kera 14.9.2018. Bändi on saanut lyhyessä ajassa todella paljon kiinnostusta, soittaen keikkoja niin räppäreiden kuin Rytmihäiriönkin kanssa. Lähiöbotox julkaisi uuden EP:n juuri 26.4.2019 Monsp Recordsin kautta.

Lähiöbotox - Kato mua silmiin (kusipää) youtubessa


Out For Justice

OFJ on 2010 perustettu hardcore/rapcore/hiphop -yhtye, joka yhdistää parhaat puolet hardcoresta ja hip hopista. Yhtye oli tauolla, mutta se teki paluun keikkalavoille uuden EP:n myötä ja nähdään myös 2019 LPRHC Fest -tapahtumassa. Kyseessä on ehdottomasti akti, jonka liveä et halua missata Kaaosklubin fiiliksessä.

Out For Justice - Meillä on kaikkea mut ei ketään youtubessa


Six Inch

Six Inch on nu-metallia soittava helsinkiläinen bändi, jonka musiikilliset vaikutteet kumpuavat 90-luvun "pomppumetallin" pioneereilta. Bändi on ahkerasti kiertänyt Helsingin klubeja, sekä soittivat viime kesänä Tuska-debyyttinsä. Nämä miehet ovat nu-metallin uuden tulemisen aallon harjalla ja suunta on vain ylöspäin!

Six Inch - Naja youtubessa

Facebook-tapahtuma täällä

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:00
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Eteispalvelumaksu lipunostaneille 2 € (norm. 3 €).

Liput ovelta 10 €, mikäli jäljellä.