EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 28.9.2019  /  Vaahterasali  /  Lahti

Lahden Jazztori 2019
Marius Neset & Sointi Jazz Orchestra

Lahden Jazztori 2019 Liput

Lahden Jazztorin 30-vuotisjuhlakonsertti!

Sointi Jazz Orchestran ensimmäiseksi kansainväliseksi solistivieraaksi saapuu norjalainen saksofonisti-säveltäjä Marius Neset (1985). Neset on kansainvälistä uraa tekevä saksofonivirtuoosi, jonka omintakeinen sävelkieli ja virtuoottinen soitto ovat herättäneet kiinnostusta aina Yhdysvaltoja myöten. Omien yhtyeidensä lisäksi Neset esiintyy aktiivisesti big bandien ja orkestereiden solistina eri puolilla Eurooppaa.

Lahden Jazztorilla Marius Neset ja Sointi Jazz Orchestra esittävät Nesetin säveltämää musiikkia, jota Trondheim Jazz Orchestra on julkaissut albumilla Lion (ACT Music, 2014). Albumin energisistä kappaleista on tehty Sointi Jazz Orchestran persoonalliselle kokoonpanolle räätälöidyt sovitukset. Lisäksi konsertissa kuullaan yhteiskonsertti varten sävellettyä uutta materiaalia nuorilta suomalaisilta säveltäjiltä.

www.jazztori.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 19:00
Ovet aukeavat 1 h ennen esitystä.

Ovet klo 18
Showtime klo 19

Esityksen kesto noin 2 h.

Ikärajaton