EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la-su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 18.9.2021  /  Voimala 1889  /  Oulu

Lähde + The Aeon

Lähde + The Aeon Liput

Lähde on oululainen kokoonpano, joka soittaa laulaja & lauluntekijä Mari Vuoritien sanoittamaa ja säveltämää musiikkia. Bändin jäsenet ovat antaneet luovan panoksensa biisien sovittamiseen ja lopputuloksena on maalauksellista, sähköisen iloittelevaa ja sadunhohtoista liitoa musiikillisissa sfääreissä. Lähteestä pulppuaa tunteiden syviä vesiä, unia, mytologiaa ja luonto henkii vahvasti mukana. Arkitodellisuuden vierellä kulkee henkäyksen päässä toinen maailma, jonka verhoa bändi raottaa. Lähde tahtoo pitää hengissä maagisen sisäisen olentomme, jonka mielikuvituksen avaruudella ei ole rajoja.

Lähteessä musisoivat:
Mari Vuoritie - laulu, piano, syntikat
Janne Koskinen - basso
Jani Pietilä - kitara
Veli-Matti Torkko - rummut

Vahvatunnelmaista folk-musiikkia esittävä The Aeon kiemurtelee tiedostamattoman mielen pimeisiin sopukoihin laajan, akustisen soitinvalikoiman, kauniin hypnoottisten sävelkulkujen sekä eri aikakausien ja uskomusten perinnöksi jääneiden kirjoitusten voimin.
Yhtyeen debyyttialbumi "Songs of the Great Beast" sekä vaikuttavat esiintymiset ovat keränneet monipuolisen kuuntelijakunnan ja kansainvälistäkin kiitosta. Tätä kirjoittaessa The Aeon viimeistelee toista pitkäsoittoaan.

www.voimala1889.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 21:00

Liput ovelta 13 €, mikäli jäljellä.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan Koronatodistuksen, mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot