EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ti 30.4.2024  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Ladin vappu / Tavastian Lauantaidiskon päättäjäiset

Ladin vappu / Tavastian Lauantaidiskon päättäjäiset Liput

Tule jättämään jäähyväiset Helsingin yöelämän klassikoksi muodostuneelle Tavastian Lauantaidiskolle! Ikäraja K-20

Kaikki päättyy aikanaan, ja Ladina tuttavallisemmin tunnettu klubikonsepti järjestettiin säännöllisenä viimeistä kertaa lauantaina 30. maaliskuuta Spring Break -teemalla.

Suositun klubi-illan varsinaisia päättäjäisiä vietetään vielä juhlavasti vappuaattona 30. huhtikuuta!

Tavastian Lauantaidisko käynnistyi syyskuussa 2009. Popin eri tyyleihin ja rentoon hauskanpitoon keskittynyt klubi-ilta oli välitön hitti, joka kasvoi vuosien aikana pieneksi instituutioksi. Neljäntoista ja puolen vuoden jälkeen takana on noin 650 iltaa ja 400 000 kävijää. Kävijäsukupolvia toisensa jälkeen on viihdyttänyt Lauantaidiskon DJ-kollektiivi, josta on hioutunut tasokkaan ja tanssittavan pop-musiikin ylivoimaisia taitajia. Suosio on vienyt myös festareille Flow’sta Ruisrockiin ja Provinssiin sekä Slushinkin päälavalle. Lauantaidisko DJs jatkaa keikkailua.

”Tavastia on tarjonnut mahdollisuuden luoda vaihtoehtoa perinteisille yökerhoille ja genrevetoisille klubeille. On ollut ilo toimia matalan kynnyksen paikkana monen ensiaskeleille kohti syvemmälle meneviä musiikkitapahtumia ja samalla nähdä popinkin arvostuksen leviävän”, kertoo tapahtuman järjestäjä Erkko Lehtinen.DJ-toiminnan ohessa on ollut niin suunniteltuja kuin spontaanejakin esiintymisiä. Tavastian Lauantaidiskon livevieraina on vuosien saatossa nähty muun muassa Alma, Benjamin, Cledos, Etta, F, Elias Gould, Ibe, Karri Koira, Kauriinmetsästäjät, Pins.ku, Ruudolf, Sofa, Vesta ja DJ Windows95man.

HUOM! Liput myydään ennakkoon. Ennakkolippu on ainoa tapa varmistaa sisäänpääsy. 

Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!


Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!

    www.facebook.com/TavastianLauantaidisko


    Ikäraja: K-20
    Aika: klo 23:30-04:00

    Liput ovelta 7 €.

    Myynti loppuu 30.4.2024 23:30.