EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 19.10.2018  /  Temppeliaukion kirkko  /  Helsinki

Lac Belot -levynjulkaisukonsertti

Lac Belot -levynjulkaisukonsertti Liput
Takaisin

Ladataan…

Lac Belot juhlistaa ABRACADABRA!-albuminsa julkaisua suurkonsertilla Temppeliaukion kirkossa 19. lokakuuta

Lupaavimpiin nouseviin suomalaisnimiin lukeutuva kamaripop-artisti Lac Belot julkaisee debyyttialbuminsa "ABRACADABRA!" 28. syyskuuta. Solina Recordsin julkaiseman albumin virallisia julkkareita vietetään 19. lokakuuta Helsingin Temppeliaukion kirkossa. Yhtye esittää suureellisessa konsertissa albumin ensimmäistä kertaa kokonaisuudessaan.

Albumilta lohkaistut sinkut "D 'n' A", "Pale Moon Rabbit", "Crybaby" ja "Friendly Beast" ovat jo ehtineet kiinnittää musiikkidiggareiden ja -medioiden huomion taiteellisella kunnianhimollaan. Lumoavan omintakeinen laulutyyli, rikkaat ja huolelliset orkestraatiot sekä jonnekin Eedenin puutarhan ja Lewis Carrollin satujen välimaastoon sijoittuvat lyriikat lienevät osasyitä sille, miksi mm. Rumba on kehunut Lac Belotin tuotantoa "tämän hetken kiinnostavimmaksi kotimaiseksi musiikiksi".

"Työstin albumia yli 3 vuoden ajan mm. kirkossa, vanhassa koulussa ja erinäisillä studioilla. Minulla oli alusta asti tarkka visio maailmasta, jonka haluan musiikilla tuoda esiin. Nyt kun levy on valmis, haluan viedä yleisön siihen maailmaan mahdollisimman kauniissa ja vaikuttavassa ympäristössä.", valottaa yhtyeen primus motor Jarno Takkumäki.

Lac Belot esiintyy Temppeliaukion kirkossa 10-henkisellä erikoiskokoonpanolla, jonka muusikot ovat tuttuja mm. Karina-, The Holy- ja Morsian-yhtyeistä. Yhtyeen nokkamies Jarno Takkumäki on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt toimia mm. Laura Moision Teosto- ja Emma-palkintoehdokkuudet saaneen "Ikuinen Valo"-albumin tuottajana sekä soittajana The Holy- ja Lopunajan mies -yhtyeissä.

Facebook
Instagram
Spotify


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 20:30

Showtime 21:00

Numeroimattomat istumapaikat

 

Liput ovelta 20 €.