EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 21.11.2018 - Ke 13.3.2019  /  Fabrik Helsinki  /  Helsinki

La Soirée EDITH PIAF avec TIA COHEN Show & Dinner

La Soirée EDITH PIAF avec TIA COHEN Show & Dinner Liput

Ladataan…

Tervetuloa nauttimaan iltaa Fabrikiin elävän musiikin ja ranskalaisen huippuruoan merkeissä!

Luvassa on ikimuistoinen ilta parhaiden ystävien, unohtumattoman musiikin ja ruoan kanssa. Illan special menun on loihtinut Fabrikin ranskalainen keittiömestari Mathias Perini.

Musiikista vastaa karismaattinen Tia Cohen, "Punavuoren varpunen".

Tia Cohen on punahuulinen, syntyperäinen pariisitar. Hän on räväkkä, tunteellinen, ranskalaiseen tapaan puhelias ja energinen. Tia on erittäin mielenkiintoinen, suomalaisessa ympäristössä positiivisesti erilainen ja värikäs esiintyjä.

Pitkään Punavuoressa, Helsingissä asuneena Tia on ansainnut arvonimen "Punavuoren varpunen". Sillä viitataan Tian suurieleiseen, ja sydämeenkäyvään tapaan muuttaa esiintymisellään Punavuorelaisbaarien tunnelma vastaamaan pariisilaiskapakoiden tiivistä, elämänmakuista sykettä.

Tia Cohenin Piaf-ilta on nostanut esille tunteita ympäri Suomea jo usean vuoden ajan. Hänet on nähty esiintymässä mm. Finlandia-talolla, Turun Logomossa, Riku Niemi Orchestran solistina, pienissä ja isoissa ravintoloissa, TV:ssä ja radiossakin. Missä tahansa esitys on koettu, on se jättänyt katsojiin syvän tunnejäljen, aidon kokemuksen 1940-ja 50-luvun pariisilaisesta kulttuurista.

Nyt "Punavuoren Varpunen", Tia Cohen orkestereineen on valmistanut kokonaisvaltaisen illan Edith Piafin musiikin parissa. Piaf lllassa voit iloita monipuolisesti ranskalaisesta kulttuurista äänin, tuntein ja mauin. Kyse ei siis ole pelkästä konsertista, vaan monipuolisesta ikimuistoisesta kokemuksesta kauneimpien chansonien rytmittämänä.

Ravintola Fabrikin ravintolakonsepti perustuu vahvasti ranskalaiseen ruokakulttuuriin -suomalaisten pientuottajien raaka-aineitakin hyödyntäen. Fabrik haluaa rakentaa helposti lähestyttävän ruokailuelämyksen kaikille jotka nauttivat hyvästä ruuasta ja seurasta!

 


Ikäraja: K-18

Menu:


Amouse bouche

Small tasty surprise from the kitchen

Tuna tartar
Kale, different citrus, blood orange granita and lemon mayo

Rib of a wild venison
salsify purée and crisps, truffle pommes Dauphine and Brussels sprouts

Trou normand
Small sorbet surprise from the kitchen

Fromages
assortment of cheeses

or

Crêpes Suzette
orange blossom ice cream


Esitykset:
13.3.2019 klo 18:30