EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 21.8.2021  /  Kyrö Distillery Companyn piha-alue  /  Isokyrö

Kyröfest

Kyröfest Liput


Kyröfest - pihajuhlat Kyrön tapaan

Vuoden 2020 tapahtumaan ostetut liput käyvät sellaisenaan tämän vuoden tapahtumaan.

Tislaamofestivaali Kyröfest on kuin suuri pihajuhla. Se kerää ihmisiä viettämään lämminhenkistä ja rentoa iltaa idyllisiin maisemiin Kyröjoen varrelle.

Kyröfest keskittyy tarjoamaan vierailleen ajankohtaista ja monipuolista suomalaista musiikkia, sydäntälämmittäviä taide-elämyksiä sekä laadukkaita juomia. Festaroinnin ohella on mahdollisuus osallistua myös Kyrön tislaamokierroksille ja tastingeihin.

Tapahtumapaikkana toimii entisen osuusmeijerin ja nykyisen ruisviskitislaamon tunnelmallinen piha-alue osoitteessa Oltermannintie 6, Isokyrö.  

www.facebook.com/kyrodistilleyhome
www.facebook.com/kyrodistillery
www.instagram.com/kyrodistilleyhome 
www.instagram.com/kyrodistillery

Facebook-tapahtuma

kyrodistillery.com/community/kyrofest/


Ikäraja: K-18

Portit klo 17:00.
Tapahtuma päättyy klo 01:30.

Liput vaihdetaan rannekkeisiin.

***

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivälle 15.8.2020 ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle päivämäärälle. Lippujen palautusoikeus on päättyntyt 12.8.2020.

Myynti loppuu 21.8.2021 17:00.
Kyrö Distillery Companyn piha-alue
Oltermannintie 6, 61500, Isokyrö