EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 23.9.2021  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Kyösti Mäkimattila

Kyösti Mäkimattila Liput

Laulaja-lauluntekijä ja runoilija Kyösti Mäkimattilan Sen kevään jälkeen -konsertti esittelee lyriikkaa artistin omasta kynästä. Piakkoin julkaistavien Sanat-albumin ja Sen kevään jälkeen -runokirjan teksteissä pyöritellään tuntoja ajan ilmiöistä aivan lähimenneisyydestä aina kirjoittajan nuoruusvuosiin. Vuoden 2013 Tangokuninkaanakin tunnettu Mäkimattila on kirjoittanut laulujen sanoituksia ja käännöstekstejä intohimoisesti nuoruudestaan saakka sekä julkaissut aiemmin neljä runokirjaa.

Kyösti Mäkimattila, laulu
Juha Maunu, piano
Hannu Rantanen, kontrabasso
Laura Airola, viulu

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

G Livelabin tapahtumat toteutetaan rajoitetulla yleisökapasiteetilla. Ennakkojärjestelyillä, turvaväleillä ja tehostetulla hygienialla takaamme asiakkaille, esiintyjille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallisen tilaisuuden.

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot