EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 22.10.2020  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Kyösti Mäkimattila

Kyösti Mäkimattila Liput

Tapahtuma on siirtynyt, uusi päivämäärä torstai 22.10.2020.

Ostetut liput käyvät uudelle päivälle sellaisenaan.

Viimeisimmässä Tähdet, tähdet -ohjelmassa hurmannut Kyösti Mäkimattila lähtee maaliskuussa intiimille Valoina toisillemme -konserttikiertueelle. Neljän konsertin kiertueen ohjelmisto perustuu pitkälti Mäkimattilan tänä vuonna julkaiseman Valoina toisillemme -runokirjan teksteihin.

- Laulujen sanat ovat olleet aina itselleni paljon enemmän, kuin laulujen sanoja. Runollinen ilmaisu ja havaintojen kirjaaminen tiivistetysti muutamalla virkkeellä on kiehtonut kouluvuosista saakka. Paljon voi kätkeä myös rivien väliin tai jättää sanomatta. Teemana valo on ehtymätön. Sen lumovoima on moniulotteinen ja sitä sopii mielestäni käsitellä hyvin juuri maaliskuussa, orastavan kevään pitenevinä iltoina, kommentoi Kyösti itse tulevaa kiertuettaan.

Kiertueen musiikista vastaa Mäkimattilan lisäksi Juha Maunu Trio.

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 4.7.2020 mennessä.

Peruutetun / siirretyn tapahtuman lipun palautuksissa pidätämme lippukohtaisen palvelumaksun tai käsittelymaksun.

 

Myynti loppuu 22.10.2020 18:00.