EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 9.11.2018  /  Väinö Kallio  /  Helsinki

Kynnet, Linkopii

Kynnet, Linkopii Liput

Ladataan…

Perjantaina 9.11. Väinö Kalliossa juhlitaan Kynsien 12.10. julkaistavan Vähät välittää -albumin levyjulkkareita. Illan avaa ryönäistä rockia soittava Linkopii, jonka debyyttialbumi julkaistiin pe 24.8.

Kynnet on alunperin Hopeajärvestä, Love Sportista ja monista muista yhtyeistään tutuksi tulleen Teemu Tannerin sooloprojekti, joka on sittemmin kasvanut viisihenkiseksi bändiksi. Kynsien ensimmäinen biisi julkaistiin 2016 maaliskuussa ja yhtyeen musiikki on noteerattu myös kansainvälisesti Vicen musiikkisivun Noiseyn kautta.

Yhtyeen mukaansatempaavista keikoista on päästy nauttimaan lukuisilla festareilla ympäri Suomen, jonka lisäksi bändi on käynyt keikkailemassa myös Ruotsissa ja Norjassa. Vuonna 2018 yhtye palkittiin myös Femma-gaalassa Vuoden tulokkaana.

Kynnet on piristävintä kotimaista lo-fi-jytää, jota viime vuosina on julkaistu. Bändi on pitänyt yllä kovaa julkaisutahtia ja seuraavana julkaisulistalla on 12.10. Svart Recordsin toimesta julkaistava albumi Vähät välittää. Kynsien muista julkaisuista ovat vastanneet Joteskii Groteskii, Fuck Rekords, Rock n' Roll Bullshit Recorsd, Soit Se Silti sekä norjalainen Black Pop Records.


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Showtime 20:30

Liput ovelta 10 €, mikäli jäljellä.