EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 24.7.2021  /  Konepaja Biergarten  /  Helsinki

Kynnet, Joni Ekman & Siivet, KIUSA

Kynnet, Joni Ekman & Siivet, KIUSA Liput

Konepaja Biergartenin terassilla vietetään lauantaina 24.7. mukavaa kesäiltaa iloisten ihmisten, hyvien oluiden sekä ennen kaikkea loistavan musiikin parissa.

Luvassa on kolme kovaa nimeä kotimaisen punk- ja indierockin kärjestä, jotka nousevat kaikki ensimmäistä kertaa Helsingissä lavalle pitkien, synkkien ja keikattomien kuukausien jälkeen.

Illan aloittaa kovassa nosteessa oleva punkpopyhtye KIUSA, jonka singlet Lähde pois, Lemmensairas sekä tuorein julkaisu Säkin joudut helvettiin ovat saaneet kuluneen vuoden aikana paljon radiosoittoa mm. YleX:n Uuden musiikin ohjelmassa.

Illan keskimmäisenä esiintyjänä lavalle nousee tamperelainen Joni Ekman & Siivet, jonka ohjelmisto keskittyy Ekmanin seesteisempään AOR-materiaaliin sekä viime vuonna julkaistuun Sinulle… -menestysalbumiin. Luvassa on hienoja ja elämänmakuisia lauluja rakastamisesta ja sen vaikeudesta sielukkaalla kitaratunnelmoinnilla höystettynä.

Viimeisenä esiintyjänä illan tulee päättämään yksinkertaisia ja tunnepitoisia hetken lauluja soittava Kynnet. Teemu Tannerin yhden miehen tee-se-itse -bändistä viisihenkiseksi kokoonpanoksi kasvanut Kynnet julkaisi alkuvuodesta uuden Rock’n’Roll-haamu singlen, joka antaa esimakua yhtyeen syksyllä julkaistavasta uudesta albumista.

konepajabiergarten.com/home/


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

AIKATAULU:
19:00 KIUSA
20:00 Joni Ekman & Siivet
21:00 Kynnet

Liput ovelta 20 €, mikäli jäljellä.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot