EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 25.9.2020  /  Bar Loose  /  Helsinki

Kynnet (klo 21:00)

Kynnet (klo 21:00) Liput

Teemu Tannerin lo-fi rock-yhtye julkaisee uuden seiskatuumaisen 25. syyskuuta. Sinkun julkaisua juhlistetaan Bar Loosessa samana päivänä kahden keikan voimin.

Silloin kun sä lähdit / Muutossa kadonnut (Black Pop Records, 2020) -sinkun biisit on kirjoitettu saman lyhyen periodin aikana ja äänitetty yhdessä sessioissa keväällä, kun maailma alkoi suistua raiteiltaan, Tanner kertoo. "Lakkaamattomassa epätiedossa alan todella elää. Lopulta rakkaus hakkaa kaiken. Miksipä emme nostattaisi sen henkeä rujolla vauhti-iskelmällä?"

Loosessa noudatetaan nykyajan briljantteja turvarajoituksia, joten pääset nauttimaan showsta pöydän ääressä istuen. Tuopit voi tilata tekstiviestillä suoraan pöytään, jalkoja ei tarvitse rasittaa kuin korkeintaan illan päätteeksi ulos hoippuessa.

HUOM! Tulethan paikalle vain terveenä. Jos sinulla on hengitystieoireita kuten yskää, nuhaa tai tukkoisuutta tai tunnet itsesi muuten kipeäksi, jääthän kotiin.

Facebook-tapahtuma

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: klo 21:00
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Lippujen varausaika 2 päivää.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Myynti loppuu 25.9.2020 20:30.