EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 5. - La 6.8.2022  /  Kallioniemen tanssilava  /  Koria

Kymijoki Beer Festival

Kymijoki Beer Festival Liput

Kymijoki Beer Festival 10 VUOTTA – Se hyvän juoman ja musiikin festivaali jo vuodesta 2013.

Kymijoki Beer Festival on rento kesäfestivaali, jonka keskeisessä osassa ovat suomalaisten panimoiden oluet ja siiderit. Festivaalilta löytyy maukasta ruokaa ja menevää musiikkia - hauskanpitoa tietenkään unohtamatta. Festivaali järjestetään upeissa Kymijoen maisemissa sijaitsevalla Kallioniemen tanssilavalla Kouvolassa, ja tänä vuonna on luvassa 10-vuotisjuhlat. Pyrimme palaamaan normaaliin kokonaisuuteen, näin muutaman poikkeus vuoden jälkeen, joten luvassa huikea kattaus juomia, musiikkia, ruokaa ja tietenkin rutkasti menoa ja meininkiä!

Tervetuloa nauttimaan tänäkin vuonna rennosta festivaalitunnelmasta ja juhlistamaan KBF 10v!

Facebook

***

LIPUT & INFO

PERUSLIPUT

PERJANTAI tai LAUANTAI – Sisältää yhden hengen sisäänpääsyn
2 PÄIVÄÄ PE-LA- Sisältää yhden hengen sisäänpääsyn

PÖYTÄVARAUSLIPUT

PERJANTAI
tai LAUANTAI 6 henkeä + pöytävaraus - Lippu sisältää 6 lippua, pöytävarauksen perjantaille tapahtuman ajaksi lavateltasta ja festarituopin tuoppia ei voi palauttaa). Tämän tyypin lippuja voi vain ostaa 6 hengen seurueet.
PERJANTAI
tai LAUANTAI 8 henkeä + pöytävaraus - Lippu sisältää 8 lippua, pöytävarauksen perjantaille tapahtuman ajaksi lavateltasta ja festarituopin tuoppia ei voi palauttaa). Tämän tyypin lippuja voi vain ostaa 8 hengen seurueet.

Pöytävarauslipuissa koko ryhmän on tultava samaan aikaan alueelle. Pöytävarauslippujen myynti päättyy 4.8. klo 15.

TUOPPI

Voit ostaa tyhjän KBF 10v. juhlavuosi logolla varustellun festivaalituopin lipunmyynnin yhteydessä 7 € hintaan. Myynnissä myös ilman logoa oleva tuoppi 5 € hintaan.
(HUOM! Festarituoppia ei voi palauttaa).

Voit myös tuoda edellisvuoden KBF-tuopin mukaasi veloituksetta.

Festivaalialueella käy maksuvälineenä vain kortti ja lähimaksu.

Ethän tule nuhaisena, kipeänä tai oireilevana tapahtumaan. Pese kädet ja käytä käsidesiä vierailusi aikana.  Yski ja aivasta kertakäyttöiseen nenäliinaan tai hihaasi.

www.beerfestival.fi


Ikäraja: K-18

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Lippuja ei pysty maksamaan kulttuurieduilla.