EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 6. - La 7.8.2021  /  Kallioniemen tanssilava  /  Koria

Kymijoki Beer Festival

Kymijoki Beer Festival Liput

Kymijoki Beer Festival 6.-7.8.2021!

Se hyvän juoman ja musiikin festivaali. - Kymijoki Beer Festival on rento kesäfestivaali, jonka keskeisessä osassa ovat suomalaisten panimoiden oluet ja siiderit. Festivaalilta löytyy myös ruokaa ja musiikkia - hauskanpitoa tietenkään unohtamatta. Festivaali järjestetään upeissa Kymijoen maisemissa sijaitsevalla Kallioniemen tanssilavalla Kouvolassa.

Myös tänä vuonna festivaali järjestetään rajoituksia ja koronaohjeistuksia noudattaen. Tapahtuma toteutetaan hieman pienemmässä muodossa kuin aikaisempina vuosina, silti luvassa on iso liuta erilaisia oluita ja siidereitä, joiden joukosta löytyy varmasti jokaiselle nautittavaa.

Juomatiskeiltä löydät panimoiden omaa henkilökuntaa, jotka mielellään kertovat tuotteistaan. KBF on erinomainen mahdollisuus päästä juomien ytimeen ja tavata myös itse tekijät. Alueelta löydät myös ruokamyyjiä, jotka huolehtivat, että juomien kanssa saadaan nauttia maistuvaa purtavaa. Festivaalifiilistä nostattaa myös livebändit, jotka soittavat menevää festivaalimusiikkia pitkin iltaa.

Tervetuloa nauttimaan jo 9:ttä kertaa rennosta festivaalitunnelmasta, herkullisista juomista ja hyvästä ruuasta ystävien kanssa!

Ethän tule nuhaisena, kipeänä tai oireilevana tapahtumaan. Pese kädet ja käytä käsidesiä vierailusi aikana. Yski ja aivasta kertakäyttöiseen nenäliinaan tai hihaasi. Muista turvavälit.

Facebook

Liput ja infot

PERUSLIPUT

PERJANTAI tai LAUANTAI – Sisältää yhden hengen sisäänpääsyn ja festarituopin (tuoppia ei voi palauttaa).
2 PÄIVÄÄ PE-LA- Sisältää yhden hengen sisäänpääsyn ja festarituopin (tuoppia ei voi palauttaa).

PÖYTÄVARAUSLIPUT

PERJANTAI
tai LAUANTAI 4 henkeä + pöytävaraus – Lippu sisältää 4 lippua, pöytävarauksen perjantaille tapahtuman ajaksi lavateltasta. (Festarituopin tuoppia ei voi palauttaa). Tämän tyypin lippuja voi vain ostaa 4 hengen seurueet.
PERJANTAI
tai LAUANTAI 6 henkeä + pöytävaraus - Lippu sisältää 6 lippua, pöytävarauksen perjantaille tapahtuman ajaksi lavateltasta. (Festarituopin tuoppia ei voi palauttaa). Tämän tyypin lippuja voi vain ostaa 6 hengen seurueet.
PERJANTAI
tai LAUANTAI 8 henkeä + pöytävaraus - Lippu sisältää 8 lippua, pöytävarauksen perjantaille tapahtuman ajaksi lavateltasta. (Festarituopin tuoppia ei voi palauttaa). Tämän tyypin lippuja voi vain ostaa 8 hengen seurueet.

Pöytävarauslipuissa koko ryhmän on tultava samaan aikaan alueelle.

Festivaalialueella käy maksuvälineenä vain kortti ja lähimaksu.

Katso festivaalin aikataulut ja ohjeistukset täältä.

www.beerfestival.fi


Ikäraja: K-18

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot