EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 16. - La 17.8.2024  /  Kasarminmäen Paraatikenttä  /  Kouvola

Kymijoki Beer Festival 2024

Kymijoki Beer Festival 2024 Liput

Kymijoki Beer Festival 16.-17.8.2024 - Se hyvän juoman ja musiikin festivaali jo vuodesta 2013.

Kymijoki Beer Festival on rattoisa kesäjuhla, jossa mielenkiintoiset juomat, herkullinen ruoka ja menevä livemusiikki kohtaavat. Tarjolla on hieno kattaus suomalaisia panimoita, joiden valikoimasta löydät niin oluet kuin siiderit ja lonkerotkin. Tänä vuonna myös viinit ja cocktailit saavat entistä enemmän tilaa tarjonnassamme. Live-lavan lisäksi löydät teltoista panimoiden miehittämän Beer Gardenin, rennon Wine & Cocktail Loungen, sekä herkkuruokien ruoka-alueen. 

Festivaali järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa elokuun alun sijasta kuun puolivälissä ja aivan uudella paikalla: Kouvolan Kasarminmäen Paraatikentällä.

Festivaali toteutetaan kokonaan tunnelmallisissa teltoissa ja sään salliessa piha-alue muuntautuu kesäpuutarhaksi. Historiallinen miljöö tarjoaa upeat puitteet viettää myöhäiskesän lämpimiä iltoja nautiskellen.

Tervetuloa nauttimaan. Festivaalikattauksen löydät 1.5.2024 alkaen osoitteesta www.beerfestival.fi

Nähdään elokuussa!

Kymijoki Beer Festival
Facebook | Intragram

www.beerfestival.fi


Ikäraja: K-18

KYMIJOKI BEER FESTIVAL 2024 - LIPUT JA INFO

PERJANTAI tai LAUANTAI – Sisältää yhden hengen sisäänpääsyn.
2 PÄIVÄÄ - Sisältää yhden hengen sisäänpääsyn.

PÖYTÄVARAUS - Oma pöytä johon mahtuu 6 henkilöä (tai tiiviimmin 8). Huom. ei sisällä tapahtuman sisäänpääsyä. Ostathan mukaan sisäänpääsy lipun erikseen.

PREMIUM PERJANTAI tai PREMIUM LAUANTAI - Yhden hengen sisäänpääsy. Festarituoppi ja pääsy Premium-alueelle. Alueella: Juomatiski, Istuma- ja pöytäpaikkoja, Bajamaja-alue ja näköyhteys lavalle.

FESTIVAALI TUOPPI - Voit ostaa tyhjän festivaalituopin. Tuopin voi lähtiessäsi palauttaa. Palautus summa 2 €. Yksi tuoppipalautus / asiakas.

Voit myös tuoda edellisvuoden KBF-tuopin mukaasi veloituksetta.

Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin.

Festivaalialueella käy maksuvälineenä vain kortti ja lähimaksu.

Lippuja myydään portilla, vaikka ennakkoliput olisi loppuunmyyty.