EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ma 15.4.2024  /  Ravintola Kairo  /  Kotka

Kotka jazz ilta: Kymen konservatorio goes Kairo, Osmo Seppälä Trio & Juulia Rihu

Kotka jazz ilta: Kymen konservatorio goes Kairo, Osmo Seppälä Trio & Juulia Rihu Liput

Kymen konservatorio 19:00-19:30
Osmo Seppälä Trio & Juulia Rihu 19:45-21:00

Juulia Rihu, alttosaksofoni ja laulu
Osmo Seppälä, Hammond B-3 urut
Wiljami Salminen, kitara
Sami Laakso, rummut

Uttilainen Osmo Seppälä hankki ensimmäiset Hammondinsa soittaessaan kouvolalaisessa Session- bändissä 70- luvulla. Sen jälkeen hän on soittanut kosketinsoittimia useissa kokoonpanoissa, mm. Irina Milan ja Pepe Willberg. Aikaa toimiessaan myöhemmin musiikinopettajana Kouvolan kouluissa, muistelee hän erityisellä lämmöllä.

Juulia Rihu on ”kuusaalain” saksofonisti ja laulaja, joka on opiskellut Helsingin Pop & Jazz Konservatoriossa sekä Metropoliassa, josta valmistuu tänä vuonna saksofoninsoitonopettajaksi. Juulia on monipuolinen muusikko, joka keikkailun lisäksi opettaa musiikkia muskarista jazzimprovisointiin.

Myllykoskelta kotoisin oleva Sami Laakso on Pohjois-Kymen musiikkiopiston kasvatteja. Hän on toiminut freelancemuusikkona vuodesta 2005 ja soittanut lukuisten yhtyeitten ja artistien kanssa. Laakson soittoa on voinut ja voi kuulla useissa Kouvolan teatterin musikaaleissa. Osmo Seppälän kanssa hän on soittanut vsta 2005 ja on myös mukana trion levyllä Sunday Jam.

Kotkalainen Wiljami Salminen on toiminut monipuolisesti musiikkialalla, soittaen jazz-, pop-, rock- ja viihdekokoonpanoissa. Hän opettaa myös Kotkan seudun musiikkiopistossa sekä EKAMI:n Kymen Konservatoriossa

www.kotkajazz.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Ravintolassa on esteetön parkkipaikka, sekä esteetön sisäänkäynti ja esteettömät WC tilat. Esteetön sisäänkäynti sekä parkkipaikka ovat ravintolan sisäpihan puolella. Tämän lisäksi ravintolan tiskeillä on käytössä palveluinduktiosilmukka.

Myynti loppuu 15.4.2024 18:00.