EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 13.6.2024  /  Tavara-asema  /  Tampere

[KVÄÄR] x Manse Pride

[KVÄÄR] x Manse Pride Liput

✨ [KVÄÄR] x Manse Pride 13.6. ✨


[KVÄÄR]
on hauska, outo ja seksipositiivinen tapahtumakokonaisuus, jonka tavoitteena on luoda Tampereelle lisää turvallisia tiloja queer-ihmisille ja niille, joille perinteisemmät yökerhot tai tapahtumasisällöt eivät tunnu turvallisilta. [KVÄÄR] kutsuu juhlistamaan sateenkaarikulttuuria ja -ihmisiä helposti lähestyttävästi. Tapahtumien ytimessä ovat queer-tematiikan lisäksi yhteisöllisyys, turvallisuus, ikimuistoiset elämykset ja ajankohtaiset sisällöt.

“Tampere kaipaa lisää tiloja, joissa saa olla täysin anteeksipyytelemättömästi queer. Me ansaitsemme enemmän elämyksiä omilla ehdoillamme, queer-ihmisiltä queer-ihmisille. Haaveenani on tuoda Tampereelle edes pieni ripaus Berliiniä, niin ettei meidän tarvitse enää lähteä muualle bailaamaan”
– Emmi Nuorgam, taiteellinen johtaja, [KVÄÄR]

Kesäkuun [KVÄÄR] x Manse Pride -tapahtuma on omistettu juhlille, riemulle ja yhteisöllisyydelle! Tapahtumapäivä on kaksiosainen. Iltapäivän tapahtumassa on vapaa pääsy ja se on sallittu myös alle 18-vuotialle ja alkuillasta tapahtuma muuttuu ikärajalliseksi ja pääsymaksulliseksi.

Maksuttomassa iltapäiväohjelmassa esiintyvät mm. tamperelaiset queer idolit Piki Rantanen, Joonas Pesonen, Perttu Jussila ja Emmi Nuorgam. Iltapäivällä järjestetään myös [KVÄÄR]:in historian ensimmäinen queer open mic.

Illan yökerhobileiden teemana on Extravaganza Pride, kun upeat ja ällistyttävät Boney Ämmä, Friday Mayhem, Gee Gee Van De Slay, Kiukkupussy, Narri Koira ja Valdemar laittavat pystyyn drag show’n, jollaista Tampereella ei ole ennen nähty. Bileiden tunnelmasta ja musiikista vastaavat superseksikkäät hottikset Édith Biatch ja Club Nylon.

Tapahtumassa mukana Keikkakaveri-palvelun Kaverikiska.

Aikataulu:

16.00 Ovet
16.00-18.30 PÄIVÄTAPAHTUMA (ilmainen, sallittu)
19.00-02.00 ILTATAPAHTUMA (pääsymaksu, K-18)

Tapahtuman ohjelma ja aikataulu julkaistaan kokonaisuudessaan lähempänä tapahtumaa – seuraa @kvaartampere ja @tavaraasematre pysyäksesi ajan tasalla!


Saapuessasi [KVÄÄR]-tapahtumiin, otathan seuraavat asiat huomioon:

✨ [KVÄÄR] on tapahtuma HLBTIQ+ -ihmisille ja avoin kaikille sateenkaarikulttuurin ystäville. Jos et ole osa sateenkaariyhteisöä, annathan tilaa muille ja kunnioitat tapahtuman ideologiaa.
✨ Älä ota tai jaa valokuvia tai videoita, joissa näkyy muita tapahtumaan osallistujia ilman heidän lupaansa.
✨ Tapahtumassa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita, kuten jokaisessa Tavara-aseman tapahtumassa. Minkäänlaista häirintää tai syrjintää ei hyväksytä. Jos kohtaat tapahtumassa epäasiallista käytöstä, kerrothan siitä punaista pinssiä kantavalle häirintäyhdyshenkilölle tai muulle henkilökunnalle.
✨ [KVÄÄR] on ilon ja voimaantumisen juhlaa; nauti, pidä hauskaa ja rentoudu! Mahdollistathan tämän myös muille tapahtumaan osallistujille omalla käytökselläsi.

tavara-asema.fi/


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:00
Ilmaistapahtuma 16:00 - 18:30


Eteispalvelu sisältyy lipun hintaan.

Konsertti on seisova tapahtuma, istuimia hyvin rajoitetusti.

Lipun hinta nousee Tiketissä tapahtumapäivänä ovien auetessa ja myynti jatkuu verkkokaupassa ovien auettua, mikäli lippuja on jäljellä.

Lipun hinta ovien auettua 18 €.

****

Esteettömyys ja saavutettavuus

Tavara-asemalla on sukupuolineutraalit saniteettitilat. Tapahtumissa käytetään voimakkaita ääni- ja valotehosteita. Tavara-asema on osa We Speak Gay -yhteisöä, ja tiloissamme on WSG-tunnukset. Tunnuksilla osoitamme asiakkaille olevamme sitoutuneet olemaan turvallinen ja sateenkaariystävällinen tapahtumapaikka ja -ravintola. Lisätietoja Tavara-aseman esteettömyydestä ja saavutettavuudesta www.tavara-asema.fi/info

Mikäli yrityksesi tai yhteisösi on kiinnostunut olemaan mukana [KVÄÄR]-tapahtumissa, otathan yhteyttä markkinointi(at)kulttuurikamari.fi ja emmi.nuorgam(at)gmail.com.

https://tavara-asema.fi/kvaar/


Myynti loppuu 13.6.2024 23:59.