EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 9.11.2019  /  Tilausravintola Juhlahovi  /  Rauma

Kuumia aaltoja
klo 18:00

Kuumia aaltoja Liput

Ladataan…

Kuumia aaltoja

Hävyttömän hauska karaokeshow!

Nyt Peto on irti ja Vnha nainen hunningolla, sillä tässä teatteriesityksessä kajahtavat ilmoille kaikkien tuntemat kappaleet kuten Hengaillaan, Paratiisi sekä OOn voimissain! Yleisö saa laulaa mukana.

Supernaiset Meiju Suvas ja Rinna Paatso tarjoavat täyslaidallisen komediaa, liikutuksen kyyneleitä ja värisyttäviä hittibiisejä, esityksessä joka tempaa yleisön mukaansa Aikuisten naisten elämään.Kuumia aaltoja on musiikkikomedia karaokesta, kuumista aalloista, aikuisista naisista ja mokailun lahjasta.

"Kaikkihan me vähän Anneja ollaan!"

Kaksi keski-ikäistä Annea kohtaa karaokebaarissa. He alkavat vaihtaa ajatuksia naiseudesta, ikääntymisestä, miehistä ja maailman menosta. Esitys sisältää tunnettuja kappaleita karaokelistoilta, klassikoita ja uudempia hittejä. Yleisö saa vapaasti laulaa mukana karaokevideoiden tekstien ilmestyessä näytöille.

www.brummi.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 18:00
Ovet aukeavat 1 h ennen esitystä.

 

Tapahtuma on valitettavasti jouduttu peruuttamaan.
Voit palauttaa ostamasi liput alla olevien ohjeiden mukaisesti tai käyttää ostamasi lipun mihin tahansa muuhun Kuumia aaltoja -esitykseen.

 

 

HUOM! Kulttuurikuppila Brummissa sattuneen tulipalon takia Kuumia aaltoja -esitykset on jouduttu siirtämään Rauman Tilausravintola Juhlahoviin.

Tilausravintola Juhlahovi
Tikkalantie 7
26100 Rauma


Lippujen palauttaminen:

Kätevin tapa palauttaa liput on sähköposti. Ilmoita meille lipun tai lippujen 13-numeroiset koodit ja IBAN-tilinumerosi osoitteeseen hei@tiketti.fi. Lisää otsikkoon tapahtuman nimi sekä teksti ''palautus''.

Lippujen palauttaminen onnistuu myös toimipisteillämme. Otathan huomioon, että kaikissa toimipisteissä ei säilytetä käteistä. Silloin toimipiste ottaa ylös yhteystietosi ja tilinumerosi ja saat palautuksen tilillesi. HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla. Voit myös postittaa ostetut liput meille yhdessä IBAN-tilinumerosi ja yhteystietojesi kanssa. Osoite: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki

 

 

Myynti loppuu 9.11.2019 17:00.
Tilausravintola Juhlahovi
Tikkalantie 7, 26100, Tilausravintola Juhlahovi