EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ti 22.10. - La 7.12.2019  /  Tilausravintola Juhlahovi  /  Rauma

Kuumia aaltoja

Kuumia aaltoja Liput

Ladataan…

Kuumia aaltoja

Hävyttömän hauska karaokeshow!

Nyt Peto on irti ja Vnha nainen hunningolla, sillä tässä teatteriesityksessä kajahtavat ilmoille kaikkien tuntemat kappaleet kuten Hengaillaan, Paratiisi sekä OOn voimissain! Yleisö saa laulaa mukana.

Supernaiset Meiju Suvas ja Rinna Paatso tarjoavat täyslaidallisen komediaa, liikutuksen kyyneleitä ja värisyttäviä hittibiisejä, esityksessä joka tempaa yleisön mukaansa Aikuisten naisten elämään.Kuumia aaltoja on musiikkikomedia karaokesta, kuumista aalloista, aikuisista naisista ja mokailun lahjasta.

"Kaikkihan me vähän Anneja ollaan!"

Kaksi keski-ikäistä Annea kohtaa karaokebaarissa. He alkavat vaihtaa ajatuksia naiseudesta, ikääntymisestä, miehistä ja maailman menosta. Esitys sisältää tunnettuja kappaleita karaokelistoilta, klassikoita ja uudempia hittejä. Yleisö saa vapaasti laulaa mukana karaokevideoiden tekstien ilmestyessä näytöille.

www.brummi.fi


HUOM! Kulttuurikuppila Brummin tulipalon takia keikkapaikka vaihtuu Juhlahoviin! Jo ostetut liput uuteen paikkaan käyvät sellaisenaan, niitä ei tarvitse vaihtaa.

Tilausravintola Juhlahovi
Tikkalantie 7, Rauma

Tervetuloa!

Tilausravintola Juhlahovi
Tikkalantie 7, 26100, Tilausravintola Juhlahovi