EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 3.11.2023  /  Viihdekeskus Tuiskula  /  Nivala

KUUMAA

KUUMAA Liput

KUUMAAN LOPPUUNMYYTY KIERTUE SAA JATKOA SYKSYLLÄ

KUUMAA-yhtye suuntaa festivaalikesän jälkeen klubeille "Loputon Moottoritie" -kiertueen syksyisellä jatko-osalla. Ennen syksyä KUUMAA tähdittää 39 kesätapahtumaa ja -festivaalia halki Suomen Helsingistä Rovaniemelle.

Keväällä albuminjulkaisukiertue saapui keikkapaikoille ympäri Suomen täyttäen niin Tavastian, Rytmikorjaamon kuin Kerubinkin äärimmilleen. KUUMAAn keikkoja on kuvailtu niin räjähtävän energisiksi, kuin myös rakkaudentäyteisiksi kokonaisuuksiksi.

Vuoden yhtyeeksi valitun KUUMAAn keväällä julkaistu juuri tuplaplatinaa striimannut "Hyvikset ja pahikset" albumi on julkaisustaan asti ollut Suomen Virallisen albumilistan ykkösenä. Albumin single "Ylivoimainen" on tällä hetkellä Suomen virallisella radiolistalla niin ikään ykkönen.

Ajantasainen kiertuelistaus ja liput keikoille fullsteam.fi/kuumaa.

www.tuiskula-nivala.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 22:00
Showtime 24:00

Paikat ovat numeroimattomia seisoma- ja istumapaikkoja.

Keikkojen jälkeen ilta jatkuu discon ja karaoken merkeissä klo 04:00 saakka.

Liput ovelta 30 €, mikäli jäljellä.

Lipunhintaan sisältyy eteispalvelumaksu.

Facebook
Instagram
Youtube

Myynti loppuu 3.11.2023 23:59.