EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 22.12.2023  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

KUUMAA

KUUMAA Liput

KUUMAAN LOPPUUNMYYTY KIERTUE SAA JATKOA SYKSYLLÄ

KUUMAA-yhtye suuntaa festivaalikesän jälkeen klubeille ”Loputon Moottoritie” -kiertueen syksyisellä jatko-osalla. Syksyllä lämpenevät muun muassa Pakkahuone, The Circus, Logomo, Tullisali ja yhtyeen ennätyksellisen keikkavuoden päättävä Tavastia. Ennen syksyä KUUMAA tähdittää 39 kesätapahtumaa ja -festivaalia halki Suomen Helsingistä Rovaniemelle.

Keväällä albuminjulkaisukiertue saapui keikkapaikoille ympäri Suomen täyttäen muun muassa Tavastian, Rytmikorjaamon, Kerubin, Lutakon ja Tullisalin äärimmilleen. KUUMAAn keikkoja on kuvailtu niin räjähtävän energisiksi kuin myös rakkaudentäyteisiksi kokonaisuuksiksi.

Vuoden yhtyeeksi valitun KUUMAAn keväällä julkaistu ja juuri tuplaplatinaa striimannut ”Hyvikset ja pahikset” -albumi on julkaisustaan asti ollut Suomen Virallisen albumilistan ykkösenä. Albumin single ”Ylivoimainen” on tällä hetkellä Suomen virallisella radiolistalla niin ikään ykkönen.Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.


Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 22.12.2023 20:00.