EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ma 10.12.2018  /  Semifinal  /  Helsinki

KUUMAA

KUUMAA Liput

Ladataan…

KUUMAA FB

Soittoaika:
20:00 KUUMAA

KUUMAA - Se on kuumaa - vuosittainen keikkaspektaakkeli valtaa Semifinaalin.

Jo kolmatta vuotta putkeen 10.12. on juhlapäivä, kun huikeassa keikkakunnossa oleva KUUMAA soittaa jo perinteeksi muodostuneen 1012-keikkansa Semifinaalissa. Jo toista miljoonaa striimiä julkaisuillaan niittänyt KUUMAA on ottanut perinteeksi soittaa vuoden parhaan keikan aina samana päivänä ja samassa paikassa -legendaarisessa Semifinalissa. Aikaisempina vuosina on todistettu niin jousikvartetteja kuin videotaidettakin. Tänä vuonna ilta tulee olemaan entistäkin päräyttävämpi. Studiossa timantteja takova bändi on syksyn aikana kirjoittanut keskittyneesti uusia biisejä ja syventänyt livesettiään suljettujen ovien takana. KUUMAA keikkailee enää muutaman kerran ennen joulua, joten loppuvuoden ainoaa Helsingin keikkaa ei kannata missata.

Älä päästä maanantaita ihon alle, nyt on nimittäin spesiaalihommaa luvassa. Kokemuksen mukaan liput ovat menneet nopeasti loppuun eli lämpimästi suosittelemme pikaista poistoa tässä yhteydessä.

 


Ikäraja: K-18
Aika: Klo 19:00-24:00

Eteispalvelumaksu 3,50 € peritään ovella