EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 31.12.2020

Kuudes Linja: Tukilippu

Kuudes Linja: Tukilippu Liput

Kuudes Linja on ajautunut monien muiden kulttuuritoimijoiden tavoin vaikeaan tilanteeseen. Ovien sulkemista seuraavat taloudelliset menetykset haastavat toimintaamme, henkilökuntaamme ja artisteja ennennäkemättömällä tavalla. 

Teemme kaikkemme, että voimme yhä jatkossa järjestää tasokkaita iltoja musiikin ystäville, tarjota keikkoja artisteille ja dj:lle, työllistää ravintola- ja kulttuurialan ammattilaisia sekä ylläpitää osaltamme Helsingin laadukasta musiikki- ja klubikulttuuria. 

Jos haluat tukea toimintaamme, voit ostaa tukilipun itse valitsemallasi summalla. Lipun saldolla voit lunastaa Tiketistä ennakkolippuja vuoden ajan Kutosen tuleviin iltoihin. Saldo on käytettävissä myös Ääniwallin ja Kaikun tapahtumiin. 


Lahjakortti käy maksuvälineenä Kuudennen Linjan, jotka ovat Tiketissä myynnissä. Lahjakortin voi ostaa Tiketin toimipisteistä tai tiketti.fi-verkkosivuilta. Kortti on voimassa 12 kuukautta ostohetkestä ja sitä voi käyttää myös osissa. Tiketin toimipisteistä on saatavissa lahjakortteja myös euron tarkkuudella olevilla summilla.

Kun lahjakorttia käytetään maksuvälineenä, niin huomaathan, että alle 1 € jäävästä summasta ei saa hyvitystä lahjakorttina tai rahana.

Valitse lahjakortillesi sopiva summa ja siirry kassalle. Lahjakortin voi noutaa toimipisteistämme tai R-kioskilta, tilata sähköpostiin PDF-muodossa tai postitse haluttuun osoitteeseen. Postitse lahjakortti toimitetaan lahjakuoressa ja se on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä.

Lahjakorteissa on 4 päivän varausmahdollisuus. Huomioithan, että voimassaoloaika alkaa lahjakortin varauksesta.