EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 6.6.2020  /  Kuopion Keskuskenttä  /  Kuopio

KuPS - KPV

KuPS - KPV Liput

Kuopion Palloseura aloittaa valmistautumisen Veikkausliigakauteen 2020 harjoitusottelulla Kokkolan Palloveikkoja vastaan. Ottelu pelataan Kuopion Keskuskentän jalkapallostadionilla lauantaina 6.6.2020 kello 15.00.

Ottelu toimii joukkueelle hyvänä valmistautumisena tulevaan pelikauteen, mutta samalla tapahtuma on myös seuralle erinomainen paikka harjoitella ottelutapahtuman turvallista järjestämistä poikkeusolosuhteissa.  

Poikkeusolosuhteista johtuen ottelu tullaan pelaamaan rajoitetulle katsojamäärälle. Nykyisten rajoitusten mukaan pystymme ottamaan otteluun 430 katsojaa ja 50 henkilökunnan jäsentä turvallisen ja sujuvan ottelutapahtuman takaamiseksi.

www.kups.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 15:00

Lipun ostaneiden asiakkaiden tiedot kerätään ja luovutetaan järjestäjälle myöhempää ohjeistamista ja tiedottamista varten.

Valitettavasti KuPS:n kausikortit eivät kelpaa tämän ottelun sisäänpääsyyn, vaan jokaisen otteluun tulevan tulee ostaa pääsylippu ennakkoon.

Kuopion Keskuskenttä
Kaartokatu 6, 70620, Kuopio