EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 1.4. - Ma 31.10.2022  /  Väre Areena  /  Kuopio

KuPS kausikortti 2022

KuPS kausikortti 2022 Liput

KUPS KAUSIKORTIT JA INFO 2022

VÄLIAIKAINEN KAUSIKORTTI
Ennen varsinaisen kausikortin postittamista antamaasi osoitteeseen, saat väliaikaisen kausikortin.

Väliaikaisen kausikortin toimitustavat:
PDF
Kivra
Mobiili
Nouto
(Valitse toimitustapa ostoskorissa)

PDF toimitetaan suoraan sähköpostiisi. Mobiililippu toimitetaan tekstiviestinä. Nouto kannattaa valita jos haluat hyödyntää kulttuurietuja, jotka eivät käy maksutapana verkkokaupassa.

Mikäli haluat väliaikaisen kausikortin postitse, ota yhteys hei@tiketti.fi.

KAUSIKORTIN TOIMITUS
Kaikki kausikortit toimitetaan postitse tilauksen yhteydessä annettuun osoitteeseen. Kortit postitetaan ennen kauden alkua. Postittamisesta tiedotetaan kaikkia kausikortin ostaneita sähköpostitse.

KAUSIKORTTIPAIKAT
Kaikki pääkatsomon (B-H) kausikorttipaikat on numeroituja. Valitse mieluisa paikka katsomokartasta. Aurinkokatsomon paikat ovat numeroimattomia.

www.kups.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Kaikki uuden kausikorttinsa aikavälillä Pe 26.11.2021 - Su 28.11.2021 maksaneet saavat Black Friday -tarjouksena 20 € arvoisen lahjakortin KuPStoreen. Lahjakortit toimitetaan myöhemmin kausikorttitilauksella oleviin sähköpostiosoitteisiin.

***

Opiskelijat ja eläkeläiset ovat oikeutettuja 20 € arvoiseen alennukseen kausikortistaan. 
Alennushintaiset kausikortit ovat myynnissä vain Kuopion Palloseuran toimistolla osoitteessa Kaartokatu 6, 70620 Kuopio. (Auki Ma - Pe 09:00-16:00)

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista/ ohjeistamista varten.

Ostamalla KuPSin kausikortin sitoudut noudattamaan Veikkausliigan yleisiä sopimusehtoja, jotka on tehty jalkapallo-ottelun läsnäolijoiden viihtyvyyden ja turvallisuuden varmistamiseksi. Ottelulipun ostamalla hyväksyt yleiset ehdot. Sopimusehtojen laiminlyönti tai rikkominen voi johtaa ehtojen mukaisiin vahingonkorvaus- tai rankaisutoimenpiteisiin. Sopimusehtoihin pääset tästä.

Myynti loppuu 31.10.2022 18:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot
Väre Areena
Kaartokatu 6, 70620, Kuopio