EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la-su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 19.6.2021  /  Väre Areena  /  Kuopio

KuPS - FC Honka
klo 17:00

KuPS - FC Honka Liput

KUPS - FC HONKA - Liput & info

***

Kuopion Palloseuran ottelut Veikkausliigassa jatkuvat lauantaina 19. kesäkuuta, kun espoolainen FC Honka tulee KuPS:n vieraaksi. Ottelu alkaa Kuopion Keskuskentällä kello 17.

Vuosien varrella Honka on ollut KuPS:lle hankala vastustaja. Joukkueet ovat kohdanneet toisensa virallisissa otteluissa 35 kertaa ja näistä peleistä espoolaiset ovat voittaneet peräti 21. KuPS on kaivanut voiton seitsemässä ottelussa ja myös seitsemän kertaa ottelu on päättynyt tasalukemiin.

Viime kaudella joukkueet kohtasivat toisensa kahdesti Veikkausliigassa. Heinäkuussa Tapiolan Urheilupuistossa pelatussa ottelussa pisteet jaettiin 1-1 tasapelillä ja lokakuun puolivälissä Honka haki vahvalla pelaamisellaan pisteet Kuopiosta 0-2 voitolla.

Veikkausliigan kausi 2021 on alkanut espoolaisilla alakuloisesti. Honka on pelannut kahdeksan ottelua, joissa se on onnistunut voittamaan vain sarjanousijat AC Oulun ja KTP:n. Kahden voiton lisäksi pisteitä ei ole muissa otteluissa kertynyt, sillä tappioita on kertynyt jo kuusi. Sarjataulukossa Hongan alapuolella ovat ainoastaan ottelun vähemmän pelanneet AC Oulu, KTP ja IFK Mariehamn.

Kuopion Palloseuran alkukausi on ollut hienoista vuoristorataa. Kahdeksasta ottelusta KuPS on voittanut neljä, pelannut kerran tasan ja hävinnyt kolme ottelua. Keltapaitojen kesäkuu on kuitenkin alkanut vahvasti, sillä kahdessa edellisessä ottelussa KuPS on ottanut voitot SJK:sta ja FC Interistä. Sarjataulukossa kuopiolaiset ovat tällä hetkellä viidentenä.

***

Tarkemman otteluinfon löydät KuPS:n sivuilta: kups.fi

kups.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 17:00

Varaudu turvatarkastuksiin. Tule ajoissa paikalle. Kameravalvonta.

Lipun ostaneiden asiakkaiden tiedot kerätään ja luovutetaan järjestäjälle myöhempää ohjeistamista ja tiedottamista varten

Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan Koronatodistuksen, mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot
Väre Areena
Kaartokatu 6, 70620, Kuopio