EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 27. - La 29.7.2023  /  Väinölänniemi  /  Kuopio

Kuopiorock 2023

Kuopiorock 2023 Liput

KUOPIOROCK 2023 - LIPUT & INFO

Kuopiorock tärähtää taas Vänärillä 27.-29.7.2023!

Savon suurin rockjärkäle täyttää kunnioitettavat 20-vuotta! Uusia artistikiinnityksiä on taas julkaistu. Vänärin päälavalla tahtia määräämässä yhdysvaltalainen metallilegenda Megadeth! Muita uusia artistikiinnityksiä ovat mm. Amorphis, Apulanta, Samu Haber sekä lukuisat muut!

Tähän asti julkaistut artistit:
MEGADETH, VV, AMORPHIS, APULANTA, HALOO HELSINKI!  APOCALYPTICA, SAMU HABER, POPEDA, BATTLE BEAST, BEAST IN BLACK,  EPICA, STAM1NA, TURMION KÄTILÖT, MICHAEL MONROE, THE 69 EYES, POETS OF THE FALL, KLAMYDIA, ISMO ALANKO, VESTERINEN YHTYEINEEN, MARISKA, HAPPORADIO,  ATOMIROTTA, PELLE MILJOONA & BAND, HUORA, PALEFACE, SAMAE KOSKINEN, APPENDIX, SILVER BULLET, LOS BASTARDOS FINLANDESES, ROSY DREAM, LUNA KILLS, KAIKKEUS

Facebook | Instagram @kuopiorock

kuopiorock.fi


Ikäraja: Suositusikäraja K-12

Lippujen varausaika 2 päivää.

VIP-LIPPU (K-18) SISÄLTÄÄ:
- Sisäänpääsyn festivaalialueelle
- Pääsyn VIP-alueelle
- VIP-passin kaulanauhalla sekä VIP-ranneke
- Buffetruokailu VIP-alueella
VIP-lippuja ei voi maksaa kulttuurieduilla.

MAJOITUS & LEIRINTÄALUE

Jokaisella asiakkaalla tulee olla festivaaliranneke majoituspäivästä tapahtuman loppuun asti SEKÄ leirintäranneke.

KARAVAANILIPPU (SÄHKÖTÖN)
Asuntoautolle tai asuntovaunulle tarkoitettu majoituslippu. Ei sisällä sähköä.

Karavaanilipulla voi tuoda Kuopiorockin leirintään karavaanikulkuneuvon (karavaaniauto, karavaanivaunu + vetoauto, retkeilypaku tms). Lippu vaihdetaan paikan päällä karavaanipaikkaa merkitsevään karavaanikorttiin.
Paikalle mahtuu:
1) auto ja kiinteä markiisi tai telttauraan kiinnitettävissä oleva etuteltta, jonka syvyys on max. 3 metriä
2) vaunu ja vetoauto
tai
3) vaunu ja kiinteä markiisi tai telttauraan kiinnitettävissä oleva etuteltta, jonka syvyys on maksimissaan 3 m. Tällöin vetoauto tulee ajaa erilliselle pysäköintipaikalle.

MATKAAJALIPPU (SÄHKÖTÖN)
Matkailubussille tai muulle isommalle majoitukseen soveltuvalle ajoneuvolle tarkoitettu majoituslippu. Ei sisällä sähköä.

Matkaajalipulla voi tuoda Kuopiorockin leirintään suurikokoisen matkailuajoneuvon, kuten esimerkiksi linja-auton, matkailubussin, nightlinerin, kuorma-auton, rekasta muutetun matkailuajoneuvon, saunan sisältävän matkailuajoneuvon tai muun vastaavan, majoituskäyttöön suunnitellun/muokatun ajoneuvon. Lippu vaihdetaan paikan päällä matkaajapaikkaa matkaajakorttiin.

Paikalle mahtuu kiinteä tai telttauraan kiinnitettävä etuteltta tai markiisi, jonka syvyys on max 3 metriä.
Mikäli ajoneuvossa on sauna, tulee saapuessa esittää alkusammutuskalusto järjestyksenvalvojille.

TELTTAPAIKKA OMALLE TELTALLE NORMAALI TAI PUOLIJOUKKUETELTTA
Telttapaikka-lipulla voi tuoda ja pystyttää oman teltan Kuopiorockin leirintäalueelle. Lippu on telttakohtainen, eli vaikka samassa teltassa majoittuisi kolme ihmistä, tarvitsee ryhmän ostaa vain yksi telttapaikka.

Telttapaikkalippu vaihdetaan paikan päällä telttakorttiin.

AUTOPAIKKA LEIRINTÄALUEELTA
Autopaikkalipulla voi tuoda Kuopiorockin leirintään, teltan viereen tai läheisyyteen yhden auton (henkilöauto) jossa säilyttää omaa omaisuuttaan telttailun ja leirinnän aikana. Autopaikkalippu on tarkoitettu majoittujille, Kuopiorockilla ei ole erillisiä parkkipaikkoja.

Autopaikkalippu vaihdetaan paikan päällä autopaikkakorttiin.

LEIRINTÄLIPPU
Jokaisella leirintäasiakkaalla tulee olla oma leirintäranneke sekä festivaalilippu, joka on voimassa majoittumispäivästä tapahtuman loppuun asti.
Leirintälippu vaihdetaan rannekkeeseen leirinnän sisäänkäynnillä, ja se on henkilökohtainen.

SAAVUTETTAVUUS
Avustajan pääsee aina tapahtumaan veloituksetta, mutta avustettavan on ostettava pääsylippu. Myynnissä oleva ”pyörätuolilippu” on tarkoitettu vain pyörätuolia käyttävälle asiakkaalle. Muut asiakkaat, jotka tarvitsevat avustajaa päivittäiseen toimintaansa ostavat tavallisen pääsylipun. Avustajakäytännöistä voit lukea lisää täältä.

Lipunostaneiden yhteystiedot kerätään ja luovutetaan tapahtumanjärjestäjälle tiedotusta ja ohjeistusta varten. Oikeudet aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin pidätetään.

Väinölänniemi
70100, Kuopio