EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 28. - La 30.7.2022  /  Väinölänniemi  /  Kuopio

Kuopiorock 2022

Kuopiorock 2022 Liput

KUOPIOROCK 2022 - LIPUT & INFO

Savon suurimmassa rokkijuhlassa nähdään uuden Halo-albumin julkaissut Amorphis, 9 väärää kättä -sinkun alkuvuodesta julkaissut Apulanta, pitkän linjan metallibändi Viikate, Kuopion oma Marko Hietala, sekä Sami Yaffa, Maustetyöt x Agents, Vesala ja BEHM.

Festivaalin ohjelmaa täydentää pitkältä keikkatauolta palaava, koko kansan suosiota nauttiva Juha Tapio. Ohjelmaa täydentävät myös Puistolavan sekä Kuopio Rock Academyn bändit. Kuopio Rock Academy tarjoaa sparrausta nuorille yhtyeille ja artisteille, ja Kuopiorockissa bändit pääsevät kokemaan aidon livekeikan festariyleisölle.

Puistolavalla livenä rokkaavat Atomirotta, Pelle Miljoona Band, Ursus Factory, Wheel, Jess And The Ancient Ones, Wasted, Stoned Statues, Ode In Black sekä jo aiemmin julkaistu Lazy Bonez. Festaritunnelmaa Väinölänniemen kesäiltaan tuovat myös Frans Harju sekä VIIVI.
Väinö Stagella fiilistä nostattavat Kuopio Rock Academyn bändit Huuma, Boyar, The Fourth Halo, Self Enslaved, Woundstripe, Anorexy ja Licuation.

Savon Kovimmat Ysäribileet tarjoilee vuosikymmenten kokemuksella takuuvarmat ysärihitit Väinö stagen kuumalla hietikolla. DJ-kukkoina tulevana kesänä toimivat tutut Frankie, Make ja Mickey. Kuopion Rock Academyn bändit esiintyvät viime vuodelta tuttuun tapaan Väinö Stagella. Kaikkiaan kolmen päivän tapahtumassa kuullaan livenä yli 40:tä esiintyjää.

Kuopiorock täydentää ohjelmaan vielä yhden taatusti kuopiolaista yleisöä miellyttävän esiintyjän kesäkuun puolella.


ESIINTYJÄT

TORSTAI 28.7.
Apulanta, SANNI, BEHM, Tehosekoitin, Olavi Uusivirta, Jannika B, Atomirotta, Frans Harju, Pelle Miljoona Band, Huuma, Boyar ja Savon Kovimmat Ysäribileet

PERJANTAI 29.7.
Amorphis, Mustasch (SE), Vesala, Stratovarius, Marko Hietala, Viikate, Sami Yaffa, Ursus Factory, Wheel, Jess And The Ancient Ones, Lazy Bonez, The Fourth Halo, Self Enslaved, Woundstripe ja Savon Kovimmat Ysäribileet

LAUANTAI 30.7.
Juha Tapio, Maustetytöt X Agents, Mokoma, Kotiteollisuus, Blind Channel, J. Karjalainen, Ellinoora, Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani, Diablo, Reckless Love, Wasted, VIIVI, Stoned Statues, Ode In Black, Anorexy, Licuation ja Savon Kovimmat Ysäribileet

Kivra on tapahtuman yhteistyökumppani ja tarjoaa sinulle maksuttoman toimitustavan lipullesi. Lue lisää Kivrasta täältä.

Kuopiorock 2022
Facebook | Instagram @kuopiorock


Ikäraja: Suositusikäraja K-12

Limp Bizkit on perunut esiintymisensä Kuopiorockissa. Koko Euroopan kiertueensa terveyssyistä peruneen amerikkalaisbändin oli tarkoitus esiintyä Kuopiorockissa torstaina 28.7.2022.

Limp Bizkitin keikan peruuntumisen vuoksi Kuopiorock avaa mahdollisuuden joko siirtää tai palauttaa torstain päivälipun.

Tostain yhden päivän lippu käy tapahtumaan normaalisti. Torstain peruslippu käy sellaisenaan myös mille tahansa muulle päivälle. Jos haluat saapua paikalle torstain sijaan perjantaina tai lauantaina, ei sinun tarvitse tehdä mitään ennakkoon. Huomaa, että lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn vain yhtenä valitsemanasi päivänä.

Huom! Torstain VIP-lipulla voi saapua tapahtumaan ainoastaan torstaina, koska muiden päivien VIPit ovat jo täynnä.

Kuopiorock on aloittanut torstain korvaavan esiintyjän etsimisen ja tiedottaa uudesta esiintyjästä mahdollisimman pian. Limp Bizkitin peruuntumisella ei ole vaikutusta muuhun Kuopiorockin ohjelmistoon.

Lippujen palautus on mahdollista maanantaihin 25.7.2022 asti osoitteessa www.tiketti.fi/palautalippuja

***

Lippujen varausaika 2 päivää.

OSUMAN VIP-LIPPU (K-18) SISÄLTÄÄ:

- Sisäänpääsyn festivaalialueelle
- Pääsyn Osuman VIP-alueelle
- VIP-passin kaulanauhalla sekä VIP-ranneke
- Buffetruokailu VIP-alueella/päivä sekä alkumalja/päivä
- Hierontapisteelle pääsyn erikseen ilmoitetun aikataulun mukaan
- VIP-alueen räätälöity ohjelmisto

VIP-lippuja ei voi maksaa kulttuurieduilla.

MAJOITUS & LEIRINTÄALUE

Kuopiorockilla on oma leirintäalue Kuopionlahden kentällä. Leirintäalue on tarkoitettu vain festivaaliasiakkaille, ja siellä majoittuvalla tulee olla festivaalilipun lisäksi myös erillinen leirintäranneke. Kuopiorockin leirinnässä voi majoittua esimerkiksi autossa, karavaaniautossa tai teltassa. Matkaajalipulla voi tuoda Kuopiorockin leirintään suurikokoisen matkailuajoneuvon, kuten esimerkiksi linja-auton, matkailubussin, nightlinerin, kuorma-auton, saunan sisältävän matkailuajoneuvon tai muun vastaavan, majoituskäyttöön suunnitellun tai muokatun ajoneuvon.

Jokaiselle majoitusvaihtoehdolle on myynnissä oma majoituslippu, jonka avulla takaamme esimerkiksi turvavälien toteutumisen sekä palvelujen sujuvuuden. Leirintäalueella asiakkaita palvelevat muun muassa wc-tilat, suihkukontit, nuotiopaikka ja leirinnän vastaanotto. Leirintäalue on vain Kuopiorockin asiakkaille, joten sinne ei ole pääsyä ilman festivaalilippua.

Jokaisella majoittujalla tulee olla festivaalilippu majoituspäivästä tapahtuman loppuun sekä leirintäranneke, joka on voimassa majoittumispäivästä tapahtuman loppuun astiEli:
- 3 päivän lipulla voi majoittua torstaista sunnuntaihin. 3 päivän lipulla voi saapua myös pe tai la, jos ei ehdi to vielä paikalle.
- 2 päivän pe-la lipulla voi majoittua perjantaista sunnuntaihin.
- Lauantain lipulla voi majoittua lauantaista sunnuntaihin. Näin ollen torstain ja perjantain päivälipuilla tai to-pe 2pv lipulla ei voi majoittua leirintäalueella, sillä alueelta ei voi poistua pelastus, liikenne ja tapahtumaturvallisuuden vuoksi kesken tapahtuman.

LEIRINTÄLIPPU
Jokaisella leirintäasiakkaalla tulee olla oma leirintäranneke sekä festivaalilippu, joka on voimassa majoittumispäivästä tapahtuman loppuun asti.
Leirintälippu vaihdetaan rannekkeeseen leirinnän sisäänkäynnillä, ja se on henkilökohtainen.

TELTTAPAIKKA OMALLE TELTALLE

Telttapaikka-lipulla voi tuoda ja pystyttää oman teltan Jysärin leirintäalueelle. Lippu on telttakohtainen, eli vaikka samassa teltassa majoittuisi kolme ihmistä, tarvitsee ryhmän ostaa vain yksi telttapaikka.

KARAVAANILIPPU
Karavaanilipulla voi tuoda leirintäalueelle oman karavaanikulkuneuvon (karavaaniauto, karavaanivaunu + vetoauto, retkeilypaku tms). Sähkölliset & sähköttömät paikat myydään erikseen.

MATKAAJALIPPU
Matkaajalipulla voi tuoda leirintäalueelle suurikokoisen matkailuajoneuvon, kuten esimerkiksi linja-auton, matkailubussin, nightlinerin, kuorma-auton, rekasta muutetun matkailuajoneuvon, saunan sisältävän matkailuajoneuvon tai muun vastaavan, majoituskäyttöön suunnitellun/muokatun ajoneuvon. Sähkölliset & sähköttömät paikat myydään erikseen.

PARKKIPAIKAT

AUTOPAIKKA LEIRINTÄALUEELLA
Autopaikkalipulla voi tuoda leirintäalueelle, teltan viereen tai läheisyyteen yhden auton (henkilöauto) jossa säilyttää omaa omaisuuttaan telttailun ja leirinnän aikana. Autopaikkalippu on tarkoitettu majoittujille.

SAAVUTETTAVUUS

Avustajan pääsee aina tapahtumaan veloituksetta, mutta avustettavan on ostettava pääsylippu. Myynnissä oleva ”pyörätuolilippu” on tarkoitettu vain pyörätuolia käyttävälle asiakkaalle. Muut asiakkaat, jotka tarvitsevat avustajaa päivittäiseen toimintaansa ostavat tavallisen pääsylipun. Avustajakäytännöistä voit lukea lisää täältä.

Lipunostaneiden yhteystiedot kerätään ja luovutetaan tapahtumanjärjestäjälle tiedotusta ja ohjeistusta varten. Oikeudet aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin pidätetään.

Väinölänniemi
70100, Kuopio