EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16, la 11–19 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 29. - La 31.7.2021  /  Väinölänniemi  /  Kuopio

Kuopiorock 2021

Kuopiorock 2021 Liput

KUOPIOROCK 2021 - LIPUT & INFO

18 vuotta täyttävä Kuopiorock on julkaissut ensimmäisenä Suomessa isoista musiikkifestivaaleista ohjelmaa jo 2021 kesälle. Kuopiorock juhlitaan seuraavan kerran 29.-31.7.2021.

Heinäkuussa 2021 Väinölänniemellä tullaan näkemään järkälemäinen kattaus, kun lavalle astelevat kansainvälisesti menestynyt Nightwish sekä alankomaalainen melodista metallia tarjoileva Within Temptation. Within Temptation esiintyy illan viimeisenä torstaina 29.7. ja Nightwish esiintyy lauantaina 31.7.

ESIINTYJÄT

Nightwish, Within Temptation

Facebook | Instagram @kuopiorock


Ikäraja: Suositusikäraja K-12

KUOPIOROCKIA EI JÄRJESTETÄ VUONNA 2020

Suomen hallitus on kieltänyt yli 500 henkilön yleisötapahtumat ainakin heinäkuun 2020 loppuun saakka. Tämä tarkoittaa sitä, että Kuopiorockia ei voida tänä vuonna järjestää. Yleisön, artistien ja tapahtumatiimimme terveys ja turvallisuus on Rokille tärkeintä.  

Jos haluat juhlia ensi vuoden Rokissa, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Tämän vuoden lippu käy sisäänpääsynä sellaisenaan Rokkiin 2021, joten pidä hyvä huoli aarteestasi. Kuopiorock rokataan taas Väinölänniemellä 29.-31.7.2021.

Ostamasi karavaani-, bussi-, telttapaikka-, ja leirintäliput käyvät myös sellaisenaan ensi vuoden tapahtumaan. Mikäli haluat majoittua jo ostamallasi lipulla ensi vuoden tapahtumassa, tämä ei vaadi sinulta mitään toimenpiteitä.  Pääset voimassa olevalla 2020 lipulla sisään 2021 Rokin teltta- tai karavaanialueelle. Jos haluat palauttaa liput, seuraa alla olevia ohjeita. Majoituslippujen takaisinhaku on tehtävä 31.8.2020 mennessä.

Lisätietoa ensi vuoden tapahtumasta julkaistaan mahdollisimman pian.  

Rokin nettisivuilta löydät vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin: www.kuopiorock.fi/ukk 

Pidä huoli ja muista #yhessähännäitätehhään 

Alkuperäiselle päivämäärälle kesälle 2020 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 31.8.2020 mennessä. Voit vaihtaa lipun myös Nelonen Media Liven lahjakorttiin.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.

**

Lippujen varausaika 2 päivää.

VIP-LIPPU (K-18) SISÄLTÄÄ:
- Sisäänpääsyn festivaalialueelle
- Pääsyn LähiTapiola VIP-alueelle
- VIP-passin kaulanauhalla sekä VIP-ranneke
- Buffetruokailu VIP-alueella/päivä sekä alkumalja/päivä
- VIP-alueen räätälöity ohjelmisto
VIP-lippuja ei voi maksaa kulttuurieduilla.

3-10-vuotiaille lapsille on myynnissä lasten pääsylippu, joka on suunnattu huoltajan kanssa festivaalille saapuville junioreille. 2-vuotiaat ja sitä nuoremmat pääsevät festivaalille maksutta pääsylipun omaavan huoltajan kanssa. 11-17-vuotiaille suosittelemme ostamaan nuorisolipun, jotta alaikäisille suunnatun alueen koko ja palvelut pystytään suunnittelemaan mahdollisimman hyvin. Lastenlippuja ei voi maksaa kulttuurimaksuvälineillä.

Leirintäalue on tarkoitettu vain Kuopiorockin asiakkaille. Kaikilla karavaani- ja teltta-alueella majoittuvilla on oltava voimassaoleva kahden tai kolmen päivänfestivaalilippu/ranneke. Kolmen päivän festivaalilipulla voi majoittua torstaista lähtien ja pe-la lipulla perjantaista klo 12 lähtien. Yhden päivän lipulla ei voi majoittua leirintäalueella.

Festivaalilipun lisäksi jokainen majoittuja tarvitsee myös henkilökohtaisen leirintälipun. Mikäli haluat tuoda alueelle auton tai caravanauton/-vaunun, tulee niille ostaa lisäksi oma lippunsa.

Leiriytyminen on kielletty muualla kuin leirintäalueella. Turvallisuussyistä paviljonkien ja/tai vastaavien katosten pystyttäminen leirintäalueelle on kielletty.

Leirintälippu
to-su, 30 €

Telttapaikka
to-su 10 €
Lippu on yhdelle teltalle, majoittujien on ostettava leirintäliput ja festivaaliliput erikseen.

Autopaikka
to-su 40 € / auto
Lippu on yhdelle autolle, majoittujien on ostettava leirintäliput ja festivaaliliput erikseen.

Caravanpaikka (sis. sähkö)
to-su 50 € / auto
Lippu on yhdelle asuntoautolle tai -vaunulle, majoittujien on ostettava leirintäliput ja festivaaliliput erikseen.

Linja-autopaikka
to-su 75 € / auto
Lippu on yhdelle asuntoautoa tai -vaunua pidemmälle ajoneuvolle, majoittujien on ostettava leirintäliput ja festivaaliliput erikseen.

Leirintälippuja ei voi maksaa kulttuurimaksuvälineillä.

Väinölänniemi
70100, Kuopio