EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.

To 29. - La 31.7.2021  /  Väinölänniemi  /  Kuopio

Kuopiorock 2021

Kuopiorock 2021 Liput

KUOPIOROCK 2021 - LIPUT & INFO

Savon suurin rokkijuhla ja nykyisin myös Suomen helteisimmäksi festivaaliksi tituleerattu Kuopiorock juhlitaan Kuopion Väinölänniemellä 29.-31.7.2021.

Festivaalin avajaispäivänä torstaina esiintyvät Within Temptationin lisäksi myös 30-vuotista uraansa juhliva, Kalevalasta ja suomalaisesta mytologiasta laulujansa ammentava Amorphis sekä parhaillaan uutta albumia työstävä ja jättimäisistä moshpiteistään tunnettu lemiläinen Stam1na . Perjantaina festivaalilla nähdään muun muassa Suomen suurin poptähti Antti Tuisku , viime keväänä Etsimässä Rauhaa -albuminsa julkaissut Vesala , koko kansan popkuningatar Kaija Koo sekä Vain Elämää -ohjelman tämän syksyn kaudella esiintyvän Vesku Jokisen punkyhtye Klamydia .
Kuopiorockin lauantaipäivä kruunautuu itseoikeutetusti Nightwishin konserttiin, mutta päivän aikana esiintyvät myös ruotsalainen, Elize Rydin kipparoima Amaranthe , kansainvälistäkin menestystä niittävä Beast In Black sekä tänä vuonna No Absolution -albuminsa julkaissut thrashmetalyhtye Lost Society .


ESIINTYJÄT

To 29.7.2021:
Within Temptation, Amorphis, Stam1na, Tumppi Varonen & Problems

Pe 30.7.2021:
Antti Tuisku, Vesala, Kaija Koo, Klamydia, Juustopäät, Andy McCoy

La 31.7.2021:
Nightwish, Amaranthe, Beast in Black, Lost Society, Waltari

 

Kuopiorock 2021
Facebook | Instagram @kuopiorock

 


Ikäraja: Suositusikäraja K-12

Lippujen varausaika 2 päivää.

VIP-LIPPU (K-18) SISÄLTÄÄ:
- Sisäänpääsyn festivaalialueelle
- Pääsyn LähiTapiola VIP-alueelle
- VIP-passin kaulanauhalla sekä VIP-ranneke
- Buffetruokailu VIP-alueella/päivä sekä alkumalja/päivä
- VIP-alueen räätälöity ohjelmisto
VIP-lippuja ei voi maksaa kulttuurieduilla.

MAJOITUS & LEIRINTÄALUE
Kuopiorockilla on oma leirintäalue Kuopionlahden kentällä. Leirintäalue on tarkoitettu vain festivaaliasiakkaille, ja siellä majoittuvalla tulee olla festivaalilipun lisäksi myös erillinen leirintäranneke.
Leirinnässä voi majoittua esimerkiksi autossa, karavaaniautossa, matkailubussissa tai teltassa. Jokaiselle majoitusvaihtoehdolle on myynnissä oma majoituslippu, jonka avulla takaamme esimerkiksi turvavälien toteutumisen sekä palvelujen sujuvuuden. Leirintäalueella asiakkaita palvelevat muun muassa  wc-tilat, suihkukontit, nuotiopaikka ja leirinnän vastaanotto.

Kaikilla karavaani- ja teltta-alueella majoittuvilla on oltava voimassaoleva kahden tai kolmen päivän festivaalilippu/ranneke. Kolmen päivän festivaalilipulla voi majoittua torstaista lähtien ja pe-la lipulla perjantaista klo 12 lähtien. Yhden päivän lipulla ei voi majoittua leirintäalueella.

Majoitus & leirintälippuja ei voi maksaa kulttuurieduilla.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.

Mikäli olet ostanut vuoden 2020 festivaaliliput ja haluat juhlia vuoden 2021 Kuopiorockissa, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Vuoden 2020 festivaaliliput käyvät sellaisenaan Kuopiorock 2021 - tapahtumaan, sille päivälle jolle lippu on ostettu. Lipunpalautus on päättynyt 31.7.2020.

 

Väinölänniemi
70100, Kuopio