EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 27. - Su 28.4.2024  /  Kuopio-halli  /  Kuopio

Kuopion MP-näyttely

Kuopion MP-näyttely Liput

Kuopion MP-näyttely - liput & info

Itä-Suomen suurin ja ainoa kaksipyöräisiä moottoriajoneuvoja esittelevä tapahtuma järjestetään jälleen keväällä 2024, jolloin Kuopion moottoripyöräclubi ry:n järjestämä moottoripyöränäyttely kattaa ensimmäistä kertaa koko Kuopio-hallin.

Kuopion moottoripyöränäyttelyn aito motoristitunnelma ja sujuvat järjestelyt ovat vuosi toisensa jälkeen taanneet kävijämenestyksen. MP-näyttely tarjoaa vierailleen paljon erilaisia kaksipyöräisiä, monipuolista ohjelmaa, laajan kattauksen näytteilleasettajia sekä ensimmäistä kertaa paljon toivotun Moto-kirpparin, johon myös näyttelyvieraat voivat ilmoittaa motoaiheisia tuotteitaan myytäväksi.

Kaksipäiväisenä tapahtumana Kuopion MP-näyttely tavoittaa niin matkaa tekevät kulkijat kuin viikonloppuelämyksistä nauttivat kaupunkilaisetkin. Kyseessä on ainoa ajokauteen sijoittuva MP-näyttely, minkä vuoksi innokkaimmat saapuvat paikalle omilla kaksipyöräisillään.


Kuopio-halli sijaitsee hyvien yhteyksien päässä moottoritien ja Kuopion keskustan tuntumassa. Ilmainen pysäköinti sekä edulliset pääsymaksut varmistavat, että näyttelyyn on mutkatonta tulla viihtymään.

www.kmcry.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 10:00-17:00

Lippu sisältää pääsyn tapahtumaan yhtenä päivänä, joko lauantaina tai sunnuntaina.

Alle 7-vuotiaat ilmaisiksi.

Ennakkolipunmyynti päättyy pe 26.4.2024 klo 23:59. Lippuja myydään ovelta tapahtumaviikonloppuna.

Myynti loppuu 26.4.2024 23:59.