EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 22. - Su 23.4.2023  /  Kuopio-halli  /  Kuopio

Kuopion MP-näyttely

Kuopion MP-näyttely Liput

Kuopio-hallissa keväällä 2023 järjestettävä näyttely on Itä-Suomen suurin ja ainoa kaksipyöräisiä moottoriajoneuvoja laajasti esittelevä tapahtuma. Monet tulevat näyttelyyn omilla moottoripyörillään - onhan se ainoa ajokauteen sijoittuva mp-näyttely Suomessa. Aito motoristitapaamisen meininki ja KMC:n sujuvasti toteuttamat järjestelyt luovat Kuopio-hallin näyttelyyn hyväksi kehutun tunnelman.

Kaksipäiväisenä näyttely tavoittaa niin matkaa tekevät kulkijat kuin sunnuntaielämyksistä nauttivat kaupunkilaisetkin. Kuopio-halliin on kätevä tulla niin läheltä kuin kaukaakin. Halli on moottoritien tuntumassa ja kävelyetäisyydellä keskustasta. Ilmainen pysäköinti hallin läheisyydessä ja edulliset pääsymaksut varmistavat, että näyttelyyn on vaivatonta tulla viihtymään.

www.kmcry.fi/mp-nayttely


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 10:00-16:00

Lippu sisältää pääsyn tapahtumaan yhtenä päivänä, joko lauantaina tai sunnuntaina.

Ilmainen pysäköinti.

Alle 7-vuotiaat ilmaisiksi.

Myynti loppuu 22.4.2023 10:00.